Novák Katalin ruhája

Posted by

Tóth Ilona
>Az új köztársasági elnök beiktatási díszceremóniáján kiderült, a protokollos főnöknek lesz még dolga elég.
Például, ha már ekkora parádét rendeztek – közpénzből természetesen -, akkor méltóan kellett volna felöltöznie Novák Katalinnak. Nem akarom mondani, hogy nézett ki az a ruha…, mert nem akarnám megsérteni az elnök asszonyt.
Maradjunk annyiban: ne tessék összekeverni a hétköznapi plázázós, gyűrt öltözéket egy ünnepi beiktatáson való megjelenéssel. Főleg, ha éppen a főszereplőről beszélünk.
—————
Snassz. Igénytelen.
—————
Ez a ruha nem volt előnyös és elegánsan visszafogott, hanem rettenetesen rossz fazonú, anyagú és színű.
Azt pedig a hivatalos öltöztetők bizonyára tudják, hogy illik-e ilyen alkalomkor jóval a térd fölötti ruhát viselni. Hátméghogy harisnya nélkül.
És még egyet érdemes tudnia az elnök asszonynak is: egy remekül szabott, elegáns kosztüm sok mindent el is takar.
Néha ez egyáltalán nem baj.

Miklós Csilla
Hol vagy Görög Ibolya?! Protokollosként 8 miniszterelnököt szolgált ki. Egyik sem kérdőjelezte meg a tudását, kifinomult ízlését és a nemzetközi illemkódexét. Orbán, a színrelépésekor az elsők közt küldte el a környezetéből. Ám Görög Ibolya jól járt ezzel, üzleti szempontból mindenképpen, mert az azt követőleg alapított cége sikeres, virágzik és szereti csinálni. Azok a cégek, utánpótlás stb., akik vele dolgoztatnak, tőle tanulnak biztosan nem csalódnak. Novák Katalin ízlése meglehetősen durva. Ez a toalett még a tűrhetőbbek közé tartozik, bár ilyen alkalomra nem illő az ennyire rövid ruha. Gyakran öltözik csiricsáré, egyenesen bóvlinak ható ruhákba. Ez van. Mellesleg, pár kivételtől eltekintve az egész Fidesz-kormány megjelenési stílusa, viselkedése ilyen gagyi.