sbfgjgkhgfdesss – ez valami titkos kód?

Posted by
>Media.hu
>sbfgjgkhgfdesss címmel közölt „hírt” kedden a kormánypárti médiaholdinghoz tartozó Bama.hu, majd az információt villámtempóban és bárminemű ellenőrzés nélkül vették át a KESMA/ Mediaworks lapjai. A tartalom már közel két napja elérhető.
A mecsekalja.tumblr.com által megtalált,krikszkrakszokra épülő tartalom először a bama.hu-n jelent meg, majd a furcsa címmel ellátott „hírt” a Google szerint pillanatokon belül átvette az Sonline, a Duol, a Szoljon, a Veol, a Heol, a Vaol, a Délmagyar, a Boon.hu, vagyis a KESMA (Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány) / Mediaworks Hungary szinte összes megyei lapja.
A „hírt” egyébként az Egyperces című rovatba tették ki. Tulajdonképpen szimbolikus, hiszen megmutatták vele, hogy nagyjából egy-két perc alatt milyen gyorsan tud végigsöpörni a teljes magyar fideszes médiahálózaton egy lejárató anyag, ha a központi szerkesztőségben valaki úgy akarja. Soros György, Gyurcsány Ferenc, vörösbáró, vagy épp sbfgjgkhgfdesss, tulajdonképpen mindegy is. Ráadásul most azt is elérték, hogy a Media1 is beszámoljon arról, amit tudatni akartak a nagyvilággal, hogy tudniillik sbfgjgkhgfdesss.