A terrorbanya

Posted by
 Mucsi Tamás
>Békét hirdettek, háborúra készülnek!?
Schmidt Mária feladata volt bedobni a köztudatba a sorkötelezettség visszaállítását. A bejelentésnek nagyot kellett szólni, így a Fidesz szócsöve nem mást mondott, mint hogy besorozná a férfiak mellett a nőket is.
A hír robbant. Az első felháborodásra el is határolódtak Schmidttől. Csak ahogy az lenni szokott, elindul a finomhangolás. Jönnek majd a Bayerek meg Deutschok, akik polgárpukkasztó megszólalásaikkal szépen közbeszéddé teszik a sorkötelezettséget. Elengedik a női kvótát és arról kezdenek majd értekezni, hogy nem is férfi, aki nem volt katona. BEZZEG ŐK! Ők férfiak!
Közben a Fidesz oroszbarát politikája egyre jobban leszakít Európáról és keletre tol bennünket. Magyarország szövetségesek nélkül maradt. Eddig védekezhettünk azzal, hogy Orbán nem egyenlő a magyar társadalom többségével. A választások után azonban nyugodtan tárják szét a karjukat az EU-ban. Ti akartátok…
Mi pedig, a kétmilliónyi kisebbség igyekszünk tartani a falakat, hogy ne dőljön rá azokra sem, akik vízzel locsogatják a vályog viskót.