Istenség

Posted by
Szürkenyúl
>Drága nyulacskáim, újfent nagy híreim vannak!

Azt hallottam, a miniszterelnökség lázasan keres olyan kaliberű, nagy formátumú vezetőt a Földön, és földön, vízen, levegőben, akivel a miniszterelnök találkozhatna. Már találkozott minden valamirevaló piti diktátorral, mindenkivel, aki hajlandó volt szóba állni vele. Eddig még nem találtak olyat, aki méltó lenne hozzá, és emelné nagyságát, ezért is fontos a felcsúti űrállomás minél hamarabbi átadása, mert segítségével akár az űrben is, vagy a zűrben is találhatnának neki megfelelő államférfit, vagy űrfit, aki emelhetné megtépázott rangját. Ugye nem felejtettétek el aranyoskáim, Magyarországnak, sok nagy Európai országot megelőzve, már évek óta van Űrügynöksége. Hát, ez sem véletlen!
Tudomásom szerint addig is, míg ez meg nem valósulhat, már megszületett a döntés, lesz még egy pápa, hogy a minielnök vele is találkozhasson. Rettenetesen szeret pápákkal találkozni, jó keresztényt játszani a világ előtt. Az is egyértelmű, hogy ő lesz az első, aki meghívja, de az is lehet, hogy ő ide látogat először. Olyan tervek is vannak, hogy őminiszterelnöksége lesz a pápa. Ezen még dolgoznak a tanácsadók. Bennfentes információk szerint fehér füst eregetésre már kiírták a tendert, sőt, Lölő már meg is nyerte! Nem azér’ mondom, de már eddig is gyanús volt nekem az ürge! Figyelem már egy ideje, mindenhol templomokat épít, szerte a világban. Iskolákat, kórházakat le se szarja, illetve dehogynem!
Különben, drága nyulacskáim, sosem voltam irigy, most sem vagyok! Szurkolok kedvenc vezetőnknek, legyen pápa, de minél hamarabb! Csak nyerhetünk az ügyön.
Az is szerepel a tervekben, hogy Felcsúton alakul meg az új városállam, miniszterelnökünk kertjének a végében, a kerti WC tőszomszédságában. Azért is lehet ez valószínű helyszín, mert mint tudjuk, hamarosan megépül az űrállomás, a főnök kedvenc gázszerelője már ezerrel dolgozik rajta. Az égiekkel való kapcsolat nagyon fontos.
Kedves vezetőnk kinőtte már a Földet, mint a kedvenc zakóját. Már a jelenlegi pápához is csak azért jár, hogy információkkal lássa el, ne halljon meg bután. Legutoljára például azt is megsúgta őszentségének, mikor lesz vége az orosz-ukrán háborúnak. Állítólag bizalmasan azt is a fülébe súgta, mikor kezdődik az égiháború, mert már az is a fejében van!
Az Igazmondó TV a pápai látogatásról éjjel-nappal, egyfolytában tájékoztatta az alattvalókat. A híradásokból megtudhatták, hogy a miniszterelnök ereiben nem csak kipcsak, hanem vatikáni vér is folyik. Felmenői között, ha bíboros nem is, de mámoros volt jónéhány.
Putyin elvtárs sem elég jó partner már ahhoz, hogy vezetőnk nagyságát demonstrálja, látják ezt tanácsadói is. Új hús kell!
Na, de ez még mind semmi! Most kapaszkodjatok meg drága testvéreim! Lehet, hogy nem is pápa lesz kedves vezetőnkből, hanem isten! Majd elmondhatjuk: kicsi, trottyos, de a miénk! Már most is annak képzeli magát, szavazói egy része pedig már most isteníti. Innen már csak egy kis ugrás, ahogy nálunk mennek a választások simán megválaszttathatja magát bármikor. Van egy mondásunk erre, az Isten sem menthet meg bennünket! A királyságok mintájára mi leszünk a világon az első istenség!
Ha belegondoltok drágáim, mi magyarok egyébként is sokat emlegetjük kedves vezetőnket az Istennel, sőt még a nemzet gyarapodását is szoktuk vele kapcsolatban kívánni.
Tovább fűzve a gondolatot, országunk egy területen már felkészült az átállásra.
Nálunk már évek óta isteni az egészségügyi ellátás! Prevencióként a szakminisztérium a tízparancsolatot alkalmazza, ha ez nem segít, akkor a Mi atyánk, vagy a Hiszek egy az általánosan elfogadott orvosság, súlyos esetben mindkettő, de az már feláras.
Már jó úton haladunk a vatikáni valuta bevezetése felé is. Mostanra vált világossá, miért nem szorgalmazták eddig az euró bevezetését. Honfitársaink fizetésük egy részét már most vatikáni valutában kapják (Isten fizesse meg!).

Ami a lényeg drágáim, van egy mondás, mely messze megelőzte korát: Megemlegetjük még a magyarok istenét!

A szürke nyúl nem viccel blog

Címkép: Égi jel