Élvezzék a zuhanást!

Posted by
Varga Zoltán
>Hát, ez kurv@ jó! Marad a csirkeszárnyvég hatósági áras. Mondjuk marad az ÁFA, az adók, a lopás, a gázszerelő és népes családja. Igen! T.Istvánka és becses neje is. Ők is! Minden a legnagyobb rendben. – ugyanitt keresem azt az embert, aki látott már bármilyen boltban, konkrétan csirkeszárnyvéget a polcokon. (Kutyakajabolt nem ér, de ott sincs.) – Miután nem rohantak le minket a muszkák, a lányaim, és azok lányai nem műtették át magukat fiúnak, a fiúk lánynak, én nem zártam el a debreceni óvodákban a gázt, ezért a Kedves Vezető melynek szupi, agyalágyult kis diktatúrácskája majdcsak 120%-kal nyert, ráadásul nem is került sokba, néhányezer milliárd még a hülyének is megéri hát még nekünk, az ő hálás népének megmutatta a Kánaánba vezető utat.
Robbanásponton a világ, Brüsszelt sikerült megállítani ezért lóvé nuku, nem is lesz, a rezsicsökkentés mindig is ordasnagy kamu volt, Mészáros hülyébb, mint valaha, de a csirkeszárnyvég hatósági áras marad. Halleluja néked istenem, halleluja!
Rendkívüli bejelentés!
Kiáll, és kissé bágyadtan – az istenadta nép megmentése Brüsszeltől, a pirézektől, ellenzéktől, Sorostól (tényleg! Hol van Soros??) Gyurcsánytól, a józan észtől, Európától, civilizációtól, nagyon strapás dolog. Belefáradt. Nagyon….látszik is….mindegy. – ledobta minden idők legnagyobb társadalmi-szociális-gazdasági válságára a magyar atomot.
Hat – azaz 6 darab termék(!) hatósági áras marad. Ugyan a többi ezer-tízezer ára, mint valami rakéta lőtt ki az űrbe, határ a csillagos ég, csirkehús már csak nyomokban fellelhető a boltokban, mert nincs lassan olyan hülye, aki a rákényszerített árstop miatt még vágóhidat üzemeltetne, ezért nagyrészt csak fényképen létezik, lassan bevezetik a jegyrendszert, zöldség, gyümölcs drágább, mint az arany, de ki nem sz@rja le?
A nem létező – soha nem is létezett – csirkeszárnyvég „jóárasítása” gyógyír mindenre. Ugyan a (szintén) hibbant Matolcsy, az érinthetetlen Csányi, meg a körözött Mol-vezér Hernádi, makognak valamit holmi csődről, meg apokaliptikus orbáni jövőről, hogy már ők sem ezt a lovat akarják, meg rövidesen ránk dől a kóceráj, amit a Kedves Vezető formált a maga nagyszerű képére, de kit érdekel?
No problem, mert 0-24-ben nyekergi ez a szerencsétlen, hogy igenis létezik ingyenebéd, meg kiút abból a bűzös dágványból, amibe ő lavírozott minket. Jó lenne neki hinni, de tudjuk, hogy itt semmi nem igaz. Se a csirkeszárnyvég, se az olcsó orosz olaj, se a nemváltó kommandók réme, se Soros, se az, hogy majd most konszolidálja a kleptokráciáját. Semmi.
Aki tud, az menekül – érdekes módon egy sem Moszkva fele veszi az irányt – és csókoltatom Rasikáékat Marbellán, vigyázzanak a családi eszcájgra, nagy szükség lesz még arra, akik maradunk.Mimagyarok, az isten népe meg szájtátva menetelünk bele az elmúlásba, csodálkozva, hogy a győzedelmes kétharmad óta, itt semmi nem változott, hacsak az nem hogy az őrült még őrültebb, a gazember pedig méginkább aljasabb lett, szűk három héttel a választások után.
Ez minden világok legjobbika. Ebben biztosak lehetünk. A Kedves Vezető is ezt recsegi. Szárnyaljunk hát! Dőljenek nyugodtan hátra, és élvezzék, amíg lehet. A zuhanást.