25. órában vagyunk..!

Posted by
Kovács Tamás
>Két erőmű lángol éppen, és most ne jöjjenek a szokásos egyrészt-másrészt ócska és ostoba kormányzati propagandával, meg azzal, hogy ki kezdte, meg nem úgy volt, meg amúgy is: eloltották!
Nem értik?
Atomerőműveket és embereket, nőket, gyerekeket lövet egy bolond, milliók menekülnek! Közben a külügyminisztere – Lavrov – tegnap kijelentette, hogy az atomháború nehezen lesz elkerülhető…
Mi van???
Mindenki meghülyült ebben a világban?? Értik azt egyáltalán, hogy milliméterekre vagyunk egy olyan katasztrófától, ami után nincs pardon, meg bocs véletlen volt, meg nem akarunk belekeveredni? A világunk gázol nyakig egy olyan őrületben, ahol csak azt látjuk egyre tisztábban, ha nem születik erre megnyugtató megoldás, akkor nem az öldöklésnek, tán a világnak is vége lesz.
Be kell fejezni a páva táncunkat!
Mindnyájan tudjuk, egy szerencsétlen figura az, aki felhős mélabúval az orcáján rángat bele minket, meg a világot is valami visszafordíthatatlan őrültségbe, még mindig játszva saját ócska, átlátszó és ostoba színjátékát, holott a karmelitán és az ájtatos híveken kívül már ember nincs, aki ne látná, hogy nem más, mint az őrült pincsije, aki a hétvégén végleg elvesztette minden barátját Európában.
Nem elég hogy szétlopták-széthordták hazánkat, még egy valódi, volt kommunista KGB ügynök, egy diktátor hátsójába is beleragadtak, és közben itthon a nemzeti média ontja a hazug híreket retusálva úgy, ahogy a főnök szereti hallani, és ahogy a nép agyát kell mosni!
A negyedik kétharmados győzelem után a győztesnek újra kellene tervezni a nemzet jövőjét, elfelejteni az arroganciát, a bosszút, az elmúlt 32 évet, és gesztusokkal, párbeszédekkel, nagyvonalúsággal, egymás iránti tisztelettel, nem ellenségképekkel, fenyegetésekkel, gyűlölettel, a nemzet megosztásával, hanem szeretettel egy nyugodtabb, békésebb, boldogabb négy esztendő érdekében, mert még itt van a szomszédban a háború veszélye, a koronavírus is még itt lesz velünk, a hatalmas gazdasági válság, és még az amit még nem tudunk, ami még ránk szakadhat a következő években!!!
Itt az idő mindkét oldalnak észhez térni, közösen összefogni egy békésebb, boldogabb, szerethetőbb ország és élet reményében!!!