Se gáz, se Paks!

Posted by
Varga Zoltán
>Oké! Mindenki dőljön hátra, fújja ki az eddig idegességében benntartott levegőt, nyugodjon meg! Továbbra is itt marad velünk a Kánaán – haha! Tréfa volt, hogy az ég verje meg! Tréfa! – pont úgy, mint ahogy minden istenáldotta nap ebben lubickoltunk az elmúlt dicsőséges 12 évben.
𝙆𝙖́𝙣𝙖𝙖́𝙣 𝙚𝙯, 𝙚𝙢𝙗𝙚𝙧𝙚𝙠! 𝙆𝙖́𝙣𝙖𝙖́𝙣!
Előbb legyőzte Sorost.
Majd kardélre hányta kevlárba öltözött kis puttónk Brüsszelt is. Pechére, mert most meg ott rinyál a karmelitában szerencsétlenje, még a 120%-os győzelmének sem tud igazán örülni, sehol egy Kossuth-nóta, a gyomra is gyűszűnyi az idegtől, már a választásokra felszolgált győzelmi pacal is kimeredt a királyi stelázsi sarkán, mert az uniós lóvé eztán felejtős. A pávatánc helyett marad a farokrázogatás-markolászás, mert annyit dellát nem sikerült kiimádkoznia nyugattól, hogy legalább Moszkvába elrepülhessen a szokásos liberó cserére, a hétmérföldes putyini asztal sarkára.
Soros helyett újabban már Zelenszkijt kezdte csesztetni, aki a deep-fake kormányzati bugyor szerint a világhírűen tisztességes magyar választások befolyásolása miatt saját magát bombázza, hátha ezt értékelné a vedlett-koszlott orosz medve.
A nemzetvezető elvtárs most nem ér rá, meg gyáva is, ezért pics@ba a kétharmaddal, nincs az a golyóálló, amit ne tudna magára rángatni bárhol és bármikor ha a királyi klozetnál távolabbra megy, és ha éppen nem retteg a közeles jövőtől, hát Győzikének ad énekórát éppen (Kis Grófo felkészül), negédesen skálázzák közösen a piros volt a paradicsomot.
Így aztán Szíjjártó vicsorogja a maga szerény módján a berendelt ukrán nagykövetnek, hogy jó lenne, ha nem venné szájára még egyszer a háromhelikopteres nemzetvezetőnk szent nevét, mert addig-addig, míg kihúzza Ukrajna a gyufát a karmelitánál.
Momentán az alapállás nemzetvezetőnk háza táján az, hogy a világ hülye, Putyin meg kézen-közön jó ember, csak bal lábbal kelhetett az elmúlt hónapokban, ezért ez a kis kalamajka amit látunk, de semmi vész, mert nemzetvezető elvtárssal öribari marad történjen bármi is. Gáz van. Örüljünk. Ugyan majdnem pont annyiért, kicsit drágábban, mint másnak, de ez mindegy. Orbánék hazudtak már nagyobbat is, a választási eredménytől örömködő kedves híveknek meg pont mindegy, ők elvannak a csirkeszárnyvég kormányzati jóárasításának nagyszerűségével.
Arról mondjuk most szívesen hallanék, hogy miután nemzetvezető elvtárs azzal sírta tele a mikrofont, hogy nincs tengerpartunk és ez milyen kár – valóban, de nincs épeszű vezetőnk sem, az még nagyobb kár – ezért ki nem szakadna Putyin hátsójából, mert onnan jön a gáz. Oké! Ha így, hát így! Erre alig három nappal a diadalmas győzelem után a teljes 𝙁𝙄𝘿𝙀𝙎𝙕 EP-delegáció 𝙈𝙀𝙂𝙎𝙕𝘼𝙑𝘼𝙕𝙏𝘼 𝘼 𝙂𝘼́𝙕𝙀𝙈𝘽𝘼𝙍𝙂𝙊́𝙏, 𝙀́𝙎 𝙋𝘼𝙆𝙎𝟮 𝙇𝙀𝘼́𝙇𝙇𝙄́𝙏𝘼́𝙎𝘼́𝙏!
Lassan mondom, hogy a győzelmi mámorból ébredező, amúgy pont a semmi határán billegő, kifosztott, hülyére vett, hó végén kölcsönből tengődő, Győzike-imádó boldog tömeg is megértse: Nem Gyurcsány, Debrecenben nem Varga, nem az ellenzék, hanem a nyomorult, hazug Fidesz, nemzetvezető elvtársék sz@rtak most bele a ventilátorba!
𝙀́𝙍𝙏𝙄𝙆?? A java még most is delirál a győzelmi boldogságtól, de máris szembehányták magukat. 𝙉𝙐𝙆𝙐 𝙊𝙍𝙊𝙎𝙕 𝙂𝘼́𝙕! 𝙉𝙐𝙆𝙐 𝙋𝘼𝙆𝙎𝟮! 𝙆𝙐̈𝙇𝘿𝙐̈𝙉𝙆 𝙁𝙀𝙂𝙔𝙑𝙀𝙍𝙏!
Azért jó, hogy a nemzetvezető elvtárs megnyerte megint a választást. Nem került sokba, nagyjából csak Kanada néhány éves költségvetését nyomták bele a hazug, aljas, és teljesen hibbant propagandájukba. Semmi gond, majd kifizetjük. Mi. Meg maguk. Közösen.
Nemzetünk fénylő csillaga még inkább ragyog, népe még inkább boldog, az elképedt világot meg hagyjuk, főjenek csak tovább a demokrácia bonyolult, boldog és szabad levében, mit tudják ők, mi a jó.
Gáz van….ööö…nincs….mindegy!
УРА ПОБЕДА!!