Folytassa, Márki-Zay!

Posted by

Kovács Tamás
>Vasárnap óta hallgatom a súlyos ellenzéki vereség okait a negyedik kétharmados Fidesz győzelem után, sok mindent mondtak az ellenzéki vezetők, ketten gusztustalanul Márki-Zay Pétert tették egyedül felelősnek, de azt senki nem jelentette be, hogy lemondana pártja vezetéséről a 12 éve tartó sorozatos csúfos vereségek után.
Ki kell jelenteni, hogy ez az álösszefogás csődöt mondott már az előválasztás végeredménye után, megindult a bomlasztás hat párton belül, több pártvezér nehezen viselte el Márki-Zay Péter akkori meglepetésszerű győzelmét, amit az ellenzéki szavazók megéreztek, amiben még a baloldalinak mondott ATV is szépen kivette a részét!
Az ellenzéki pártoknál megújulásra van szükség az elnöki posztokon, új arcok, új stílus, új koncepció, új vízió kell, es egy másfajta politizálás mind a Parlamenten belül, mind a Parlamenten kívül!!
Márki-Zay Péternek folytatni kell – az elkövetett hibák ellenére – az országos politizálást, létrehozva egy konzervatív, keresztény jobbközép pártot, mert ilyen párt nincs a palettán, – csak papíron létezik!!!

Címkép: Márki-Zay egyedül