Ma számlálni fogok

Posted by
Gálvölgyi Eszter
>Hát ez így nehéz lesz. Nem tudok elaludni, pedig már másfél órája igyekszem. Azért biztos, hogy hasznos lenne egy kicsit pihenni, de tudom azt is, hogy sokan már úton vannak az ország legeldugottab települései felé, hogy ott számoljanak. Övék minden elismerésem! Nekem csak a Nyóckerbe kell kitartanom majd holnap, igaz, a legnagyobb körzetben, de izgalmas lesz. És remélem, hogy hasznos is!
Lesz közel 4.000 átjelentkezőnk is, így unatkozni, elbóbiskolni biztos, hogy nem lesz alkalmam! 🙂
Minden SZSZB társamnak jó utat, jó munkát és kitartást kívánok! Ha rajtunk múlik, minden rendben lesz!!!!
Nem érhető el leírás a fényképhez.Úgy tűnik, hogy egyes taxitársaságoknak nem szívügye, hogy mindenki eljusson a rendeltetési helyére. Közölték, hogy sajnos 3-6 között nem tudnak előrendelést felvenni. Előástam hát a gumicsizmámat, majd rájöttem, hogy az egy kicsit kényelmetlen lesz egész nap, így impregnáltam a kedvenc cipőmet. Még szerencse, hogy a város szívében lakom és a 4-es 6-os elvisz bárhová.

Tudom, meglehetősen vacak az időjárás, de kérem, hogy ez senkit ne akadályozzon abban, hogy elmenjen szavazni! Nem lehet az időjárásra fogni és nem igaz, hogy A TE SZAVAZATOD nem SZÁMÍT!!!!!
Az ismeretségi körömben sokan vagyunk, akiknek az elmúlt pár évben lett nagykorú a gyermeke. Értessétek meg velük, hogy most az ő jövőjük is a tét! Attól, hogy esik az eső, nem kell egész nap a szobában nyomkodni valami játékot vagy a tv-t bámulni! Itt az ideje és a lehetősége is, hogy ők dönhessenek a jövőjükről!
Na megyek szedelőzködni.
Örülök, hogy az üzenőfalam tanúsága szerint nagyon sok barátom és ismerősöm van úton! Vigyázzatok magatokra!
Ölelés!

Életemben nem láttam ekkora szavazókört! Egy sportcsarnok. 5 asztal. Mindegyiknél 5 ember. 16 urna. Kezdődik!!!! (Budapest, 1085 Rigó u. 16)

Címkép: Hatalmas a szavazókör