Április elseje van

Posted by
László József
>Címképünk: Szijjártó visszadja a kitüntetést, Lavrov elsirja magát.
>A miniszterelnök azonnali hatállyal kirúgta a külügyminisztert az orosz kémkedési botrány miatt. A miniszter elnézést kért, és visszaküldte Moszkvába a kitüntetését, és bocsánatot kért azért is, mert az ellenzéket gyújtogatással vádolta.
Az állami televízió nyilatkozatban ismerte el, hogy vezetője bizonyítottan hírhamisító, szerkesztői pedig a kormánypártot támogatják a választási kampányban.
A kormányfő nyilatkozatban kért elnézést a választóktól, hogy még mindig titokban tartják, valójában mennyit fizetnek az orosz gázért, és mennyit kerestek a lakosságon, amikor rezsicsökkentés címén a világpiaci árnál sokkal drágábban adták el nekik a gázt egy svájci cégen keresztül.

Az MTI nyilatkozatban ismerte el, hogy nem tudósított egy, a magyar diplomáciát kellemetlenül érintő eseményről, nevezetesen: a szlovák külügyminiszter egyértelmű állásfoglalást kért magyar kollégájától az Ukrajnát éret orosz agresszió ügyében. Elnézést kértek amiatt is, mert nem tudósítottak a varsói magyar nagykövetség előtti tüntetésről, ezen szintén a magyar külpolitikát bírálták az orosz-ukrán háborúban képvilselt álláspontja miatt.

Címkép: Szijjártó visszadja a kitüntetést, Lavrov elsirja magát