A Direkt36 cikkéről (Oroszok behatolása a külügybe)

Posted by
Béndek Péter
„Fontos érteni, hogy Magyarország nem a fő célpontja ezeknek a támadásoknak, hanem egyszerűen annyira rossz a biztonsági szintje a magyar állami- és magáninfrastruktúráknak, hogy itt a legkönnyebb bejutni” – mondta a jelenségről egy kiberbiztonsági szakember a cikkben
Inkompetencia, félelem, nemtörődömség — és az Alaptörvény értelmében vett hazaárulás is lehet Szijjártó minisztériumának és a külügyi apparátusnak egy évtiezede tartó folyamatos orosz (és kínai) kompromittálása mögött.
Előbb-utóbb kiderül majd, ezek milyen arányban. Egy dolog biztosan ismét megerősödött ezekkel az új — de semennyire nem meglepô — információkkal: a magyar kormányzati emberek alig értenek valamihez (a szintén az orosz knowhow-t is tartalmazó) propagandán, hazudozáson és a nemzet kifosztásán kívül. A magyar állam 12 év alatt konkrétan prostituálódott és elvesztette a közérdekűségét.
Hajrá Fidesz-szavazók, még négy év!
(Ha az ostobaság fájna, legalább feltűnne, milyen hosszú a XX. századunk. Etnicizmus és tekintélyelvűség/államiasság — rendületlenül süllyedő Magyarország.)