A bátor utcai harcos épp bemocskolja Magyarország becsületét

Posted by

Végh Edvárd

>FIGYELJ VIKTOR, TUDOD, MI MEGY MOST MARIUPOLNÁL?
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az Európai Tanács ülésén közvetlenül a magyar miniszterelnökhöz fordult, és felszólalásában nyílt színvallásra szólította fel. Ugyanis Orbán úr még mindig oroszbarát hintapolitikát folytat, gyalázatos kettős beszéddel él, és gyáván megbújik a „stratégiai nyugalom” hamis álcája mögött. Azonban az igazság az, hogy a miniszterelnök minden igaz magyar polgár legnagyobb szégyenére Putyin utolsó csatlósa maradt az Európai Unióban.
A „bátor utcai harcos” a háborús bűnös orosz diktátor hűséges lakájaként a rezsicsökkentésről hablatyolva ott fekszik keresztbe a Putyin elleni fellépéseknek, ahol csak tud. Mindezzel történelmi bűnt követ el, és elárulja a magyar forradalmak emlékét. Bemocskolja Magyarország becsületét. Nekünk, magyaroknak kell ezt a szennyet lemosnunk!
Az ukrán elnök felszólalása
„Magyarország. Itt meg kell állnom, és őszintének kell lennem. Egyszer és mindenkorra el kell döntenetek, hogy kivel vagytok. Független ország vagytok. Voltam már Budapesten, imádom a várost. Többször jártam már ott, nagyon szerettem, vendégszerető, ahogy az emberek is. Tragikus dolgokat éltetek át. Elmentem a rakpartra, ahol láttam az emlékműveteket. Láttam a cipőket a Duna-parton, ahol tömeggyilkosság történt. Ott voltam a családommal. Figyelj, Viktor, tudod mi megy most Mariupolnál? Kérlek, menj a rakpartra, nézd meg azokat a cipőket, és akkor rájössz, hogy megint megtörtént a népirtás a világban. És ez az, amit Oroszország művel. Mariupolban ugyanilyen cipők vannak, és ugyanilyen emberek. Felnőttek, gyerekek, nagyszülők. Ezrek, és ezrek mentek már el. És te hezitálsz, hogy szankciókat vezessetek-e be vagy sem? És habozol, hogy átengedd-e a fegyvereket vagy sem? És habozol, hogy kereskedj-e Oroszországgal vagy sem? Nincs idő tétovázni. Itt az ideje, hogy máris döntsetek. Hiszünk bennetek, szükségünk van a segítségetekre. Hiszünk a népetekben”
Igen. A „bátor utcai harcos” ezek után még –  Putyin lakájaként – a rezsicsökkentésről hablatyol. Bemocskolja Magyarország becsületét .
Nekünk magyaroknak kell a szennyet lemosnunk.