Csak itthon szaglássza a puskaport

Posted by

Kiss Sándor
>PUSKAPORSZAG!!!Talán még arra is emlékszünk sokan, hogy az egyik választás előtt Orbán Viktor azt mondta, hogy érzi a “puskaporszagot”! Az állandó háborús szövegében ez is az egyik legemlékezetesebb volt! Most meg, amikor HÍVTA a lengyel, a szlovák és a szlovén MINISZTERELNÖK, hogy együtt menjenek el Kijevbe, hogy IGAZI PUSKAPORSZAGOT érezzenek, Orbán Viktor BEIJEDT!!
Ugyanis Orbán háborús, harci szövegei csak egy FIKTÍV, kinevezett, láthatatlan ellenségre voltak kihegyezve! És azok ellen mindig “győzedelmeskedett”!!
Ezért hazudta akkor is, hogy érzi a puskapor szagát! Amikor viszont VALÓDI PUSKAPORT szagolhatott volna akkor már inkább “békegalambnak” álcázza magát!
Semlegességet hirdet egy AGRESSZOR, és annak ÁLDOZATA HÁBORÚJÁBAN!!! Hogyan is szól Martin Niemöller szövege?? ……. Amikor meg engem VITTEK , nem maradt senki, aki tiltakozott volna!! Milyen jellem Orbán Viktor????

Címkép: A hős Orbán

A teljes idézet:

Mikor a nácik elvitték a kommunistákat, csendben maradtam, hisz nem voltam kommunista.
Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el, csendben maradtam, hisz nem voltam szakszervezeti tag.

Amikor a szocialistákat bezárták, csendben maradtam, hisz nem voltam szocialista.
Amikorra engem vittek el, nem maradt senki, aki tiltakozhatott volna. (Martin Niemöller berlini lelkész a náci Németországban).