Putyin közbeszólt

Posted by

Magánvélemény
>Múlt héten rohanták le az orosz csapatok a független Ukrajnát, aminek komoly hatása lesz a négy hét múlva tartandó országgyűlési választásokra is.
A  február eleji moszkvai találkozót Putyinnal, Orbán kampányindító eseményének tervezték, ahonnan gázszerződéssel a zsebében térhet majd haza a kormányfő.
Még jól is jött, hogy a “fokozódó” nemzetközi helyzetben egy belföldre szánt médiaeseményt “Békemisszióra” tudtak upgrade-elni. 

Azonban hamar bebizonyosodott, hogy az évtizedes barátság ellenére, Putyin bábként használta Orbán Viktort.
Miután a magyar miniszterelnök itthon, a nemzetközi események fajsúlyos résztvevőjének láttatta magát, kiderült hogy Putyin őt is csúnyán átejtette, amikor sokadik trubadúrként adott neki mellékszerepet, a jól eltervezett háborújának előjátékában. Orbánt egyértelműen meglepte, hogy Putyin megtámadta Ukrajnát.
Olyannyira a moszkvai “békemissziójának” varázsa alá került, hogy hazaúton a másik félhez (ukrán elnök) már elfelejtett benézni, sőt, még a szövetséges titkosszolgálatok által a nemzetközi médiában közzétett figyelmeztetéseket se vette komolyan, nem beszélve azokról a sokkal részletesebb információkról, amikről Magyarország a NATO rendszerén keresztül értesül(hetet)t.
Ahogyan barátok között ezt mondani szokás: Putyin elvtárs egy g*ci

Tomipress.blog.hu

Címkép: Pápai Gábor