Pénz és hatalom…Hatalom és pénz..!

Posted by
Kovács Tamás
>A kormány tagjai rengeteget tanultak az oroszoktól. Pénz és hatalom, hatalom és pénz…ez élteti őket! A sajtótermékeket megszerezve, eltüntetve elfoglalták a médiát, és elzárták az embereket a hiteles információktól. Lebutították az oktatást, nem kell általános műveltség, az összeszerelő-ipart fejlesztik, ahová elég a betanított munkás. Létrehozták a közmunka rendszerét, amivel százezrek szája úgy tömhető be, hogy éppen nem halnak éhen.
Lerohasztják az egészségügyet, amiben, ha nem fizetsz kiegészítő csatornákért, véged van. A cél, hogy legyen egy széles tömeg, melynek tagjai nem látják át, ami zajlik körülöttük, képtelenek kitörni, és azt eszik, amit a hatalom eléjük vet. Van azért „cucli”: család-program, a rezsicsökkentés, az Erzsébet-utalvány, és az évvégi nyugdíjas beetetés,13.havi nyugdíj, valamint a haza védelme a bevándorlóktól, Sorostól, Brüsszeltől! 2010-ben azt gondoltam, hogy végre eljön a rendszerváltás, lesz elszámoltatás, végre szembe nézünk múltunkkal és elindulunk egy szebb, boldogabb jövő felé, ahol minden magyar ember jobban fog élni, nem az uralkodás, hanem a nép szolgálata lesz a legfontosabb, nem a gyűlöletkeltés, az ellenségkép, az intézményesített korrupció és a félelem lesz a legfontosabb, hanem az emberek szeretete, barátsága, összefogása.
Meghonosodott egy kaszinó kapitalizmusból és korrupcióból élő klientúra hűbéri rendszere, amely kivonta magát a törvények alól, amiből a holdudvar is nagyon jól megél, és mindezt a keresztény vallás keretein belül teszik! Ma 1 euró 400 forint, az alapvető élelmiszerek az egekbe szálltak, az üzemanyag most még 480 forint, de lehet, hogy holnap már 580 forint lesz, szomszédunkban háború van, jönnek a menekültek tízezrével, és már harminc nap sincs a választásokig. 32 év hazugságai ,lopásai, csalásai idevezették országunkat, miközben a nemzeti média óránként bömböli, hogy Magyarország jól teljesít, mint a Rákosi rendszerben!!!

Címkép: Halász Géza