Orbán úr Putyin úr lakájaként hátba szúrta szövetségeseinket

Posted by
Végh Edvárd
>A magyar kormány kerek perec megtagadta, hogy az Európai Unió tagállamai fegyvereket szállítsanak át Magyarország területén, mert úgymond tart az orosz katonai megtorlástól. Úgy látszik, egyes egyedül egész Európában a magyar kormány retteg csak ennyire Putyin haragjától. Sőt, más országok nemhogy nem engedik át a hadiszállítmányokat, hanem még direkt ők maguk, közvetlenül küldenek fegyvereket Ukrajnába.
Például szemmel láthatóan sem Lengyelország, sem Csehország, sem pedig Szlovákia nem fél az orosz diktátor bosszújától. Ezeknek az országoknak a vezetői tudják, hogy mi az erkölcsi kötelességük olyankor, amikor egy háborús agresszor lerohan egy szuverén, független, és szabad államot.
Ezeknek az országoknak a vezetői tudják, hogy mit jelent egy szövetség részesének lenni. Mit jelent az Európai Unió, és a NATO tagjának lenni.
A magyar kormány meg továbbra is az orosz érdekek elvtelen kiszolgálójaként szégyent, és gyalázatot hoz Magyarországra. Mindannyiunkra. Le kell mosnunk ezt a szégyenfoltot!

CímkéP. Így látja egy dán karikatúrista