Vlagyimir Putyin Baráti Kör alakult

Posted by

Hála Istennek, most már van ilyen is. Sokan Orbán rajongói közül még abba sem bírnak beletörődni, hogy a Főnök most, szavai szerint, a NATO és az Európai Unió “álláspontját képviseli”. Abba végképp nem, hogy a drága Putyin elnököt most nem nagyon íllik ajnározni. Tehát a Honfoglalás 2000 Egyesület (elnöke Szilvásy György korábbi polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter) és a Nemzeti Szocáldemokraták nevű egyesület Putyint a keblére ölelte.

Közlemény:

A Honfoglalás 2000 Egyesület és a Nemzeti Szociáldemokraták több tagja megalakította a Vlagyimir Putyin Baráti Kört. A szerveződés célja: megismertetni az orosz elnök páratlanul eredményes munkáját, melyet az orosz nép felemelkedése, s hazája megerősödése érdekében kifejtett. További cél, hogy a magyar társadalom kiadványok és előadások révén jobban megismerje az orosz nép értékteremtő kultúráját (írók, költők, zenészek, képző- és színházművészek stb.) valamint a tudomány terén elért eredményeiket, melyek gazdagítják az egyetemes emberiséget, szemben a dekadens Nyugat hanyatló világával.
Putyin a legtöbbet tette a világbéke megőrzése érdekében: mérvadó körök (ideértve a nyugati világot is) napjaink legtekintélyesebb, s a világ legbefolyásosabb államférfijaként tartják számon.  Az orosz elnök példát mutat a kis népeknek, országoknak is – köztük Magyarországnak -, hogy miként kell visszaszerezni, megőrizni az évszázadok során felhalmozott értékeket, ezért intézményes keretek között, szervezett formában kell népszerűsíteni Putyin elnököt.