Világméretű összeesküvés Magyarország ellen

Posted by

Fábián András
>Az a helyzet, kedves barátaim, hogy Orbán Viktor és a Fidesz agit-prop különítménye bizonyíthatóan nem nézte meg elégszer Bacsó Péter „A tanú” című örökbecsűjét. Abban ugyanis Virág elvtárs világosan megmondta Gogolák elvtársnőnek, hogy hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának. Ez a mulasztás már csak azért is kínos, mert annyi ember Magyarországon a mezőgazdaságban sem dolgozik, mint amennyi a Fidesz szellemi mantráinak (v.ö.: hülyeség) kimunkálásán fáradozik éjt nappallá téve.

A szexualitás úgy jön ide, hogy ez az egész LMBTQ lobby, meg gyermekek szexuális nevelése, meg a gyermekvédelem már annyira becsípődött Orbánnál és kormányánál, hogy lényegében nem is érnek rá mással foglalkozni. Legalábbis úgy tesznek, mintha. Félóránként dől az „ingyen pénz áldása” a népre a tévéből Magyarország Kormánya megbízásából, az Államkincstártól, a munkaadóktól (nem örülnek neki!) a boldog magyar munkavállalókhoz és nyugdíjasokhoz. Ez természetesen közérdekű hirdetés, közpénzen és nem pártpropaganda! Ezek a buta választók azonban mégsem akarják megérteni, hogy Orbán kormánya mindig az ő javukat akarja. Azt is tudjuk ugyanis, mert ezt is Orbán verte belénk, hogy ingyen pénz nincs. A CSOK, a kormány hihetetlen és legnagyobb dobása erre az eleven példa. Belekergették a naiv, fiatal, tapasztalatlan szülőpárokat egy hatalmas adósságba. A beígért pénz viszont már arra sem elég, hogy két ajtót meg egy ablakot vegyenek belőle, nemhogy lakást. Mondhatnám, hogy én már akkor szóltam, hogy baj lesz, de az semmit sem számít. Most van baj, kezdődik az elszegényedés.

Az állítólag folyósított, vagy a (rendszerint a választások utánra) beígért fizetésemelések már most semmit sem érnek. Az infláció az egekben, benzinért tessék az államihoz fáradni, a MOL-nál tankolni, mert csődbe megyünk.

Mostantól meg már biztosan nem jön az EU támogatás sem. Ne tessék vihogni, hogy majd az Európai Tanácsban Orbán és Morawiecki jól megvétózza ezt a marhaságot.  A támogatások megvonásáról szóló határozatot ugyanis a tagállamok vezetőiből álló Európai Tanács hozza meg minősített többséggel. Ez akkor számít elfogadottnak, ha a Tanács szavazó tagjai közül a részt vevő tagállamok népességének legalább 65%‑át képviselő 55% mellette szavaz. Márpedig borítékolhatjuk, hogy meglesz az a döntés hamarosan.

Kiemelném azt az apróságot, hogy itt ezermilliárdokról van szó akkor, amikor értelmes gazdasági szakember fejében már fel sem vetődhet a szabadpiaci hitelfelvétellel pótolja ezt a hiányt. Adósságállományunk, kamatterheink az egekben, az államháztartás hiánya katasztrofális.

Nem mintha Orbánt ez különösebben zavarná. Láttuk, milyen lazán mondott le az EU helyreállítási alap ránk eső részéről. Magyarország összesen 7,2 milliárd euró összegű vissza nem térítendő támogatást igényelt az uniós Helyreállítási és Rezilienciaépítési Eszközből (Recovery and Resilience Facility, RRF). Az előirányzott projektek az RRF teljes élettartamát, azaz a 2026-ig tartó időszakot fedik le. Az alapból a vissza nem térítendő források mellett 9,7 milliárd eurós kedvezményes hitelkeret állna rendelkezésünkre. Ezen túlmenően még több, mint egymilliárd eurónyi összeg járna a NextGeneration EU 672,5 milliárd euró fölötti összegből. De ez sem érkezik. Ez már csak azért is baj (nekünk, nem a Fidesznek és Magyarország kormányának), mert ezt a brutális mennyiségű pénzügyi támogatást a szociális területre, az oktatásra, a szegregáció csökkentésére, a beruházások korszerűsítésére, az egészségügyre, az antikorrupciós tevékenység erősítésére, az igazságszolgáltatás függetlenségének biztosítására, a közbeszerzési anomáliák kezelésére és a döntéshozatali eljárások átláthatóságának biztosítására kaptuk volna. Nem kapjuk!

Erről és nem másról szól tehát az Európai Bíróság döntése, amikor a jogállamiság felszámolása miatt elmarasztalta Orbán Viktort, és hát ugye – Magyarország Kormányát. Orbánt az európai sajtó több helyütt név szerint említi, mint a legkorruptabb európai vezetőt, és a jogállamiság felszámolásáért egyszemélyi felelősséget viselő politikust!

Erről kell nagy ívben elterelni szorgos népünk figyelmét a „gyermekvédelminek” elkeresztelt törvényt megerősítő népszavazással, a „buzilobbyval”, Sorossal, Gyurcsánnyal és Bajnaival, meg az ő „gombaszakértőjükkel”. A bíróság konkrét elmarasztalását ezért igyekeznek politikai döntésként beállítani, rosszindulatú, Magyarország-ellenes összeesküvésként feltüntetni. Ráadásul mindez a kampány kezdetén!

Mikor azonban a legsötétebb az éjjel, akkor gyürkőzik a hajnal. Annak idején egyszer már bejött, vagy legalábbis menekülési útvonalat kínált Orbánnak és a Fidesz agit-propnak, hogy az EU követeléseit áthárította a sokkal megfoghatatlanabb Egyesült Nemzetek Szervezetére. Mégse „Brüsszelnek” engedjen Magyarország gerinces kormánya. Azért az ENSZ az mégis csak más! Sokkal nagyobb és tekintélyesebb. Legalábbis első ránézésre.

Emlékszünk még, azokra a vészterhes napokra, amikor a menekültek hullámai 2015-ben elárasztották kicsiny hazánkat? Rendszerint több ezer embert zsúfoltak össze embertelen körülmények között hirtelen összeeszkábált határmenti lágerekbe. Gyerekek és nők éheztek, mert nem kaptak enni. Volt, hogy az őrök közéjük dobták az ételt „Zabáljatok!” felkiáltással, röhögve. Terhes anyákat kísértek bilincsben orvosi vizsgálatra. Ugye emlékszünk arra is, hogy akkor arról szólt a kormányzati szöveg, hogy mi soha nem fogadunk el semmiféle kvóta-rendszert. Ha jól emlékszem talán alig több, mint 1500 menekült befogadásáról kellett volna dönteni. Ennek aztán az idő előrehaladtával a többszörösét engedte be a kormány. Ők voltak Rogán letelepedési kötvényesei. A kötvények visszafizetésekor a „magyar emberek” milliárdokat buktak, Rogán és társai a fantom-cégeikkel viszont nagyjából ugyanannyit kerestek. Akkor aztán, valamikor 2018-ban, jött az ENSZ meg a UNHCR hogy micsoda dolog ez?! Így bánni szegény menekültekkel. Embertelen körülmények. Magyarország kormánya pedig lehajtott fejjel felszámolta és megszüntette a kifogásolt állapotokat. Ez lényegében azt jelentette, hogy vissza lehet térni Szerbiába, vagy oda, ahonnan jöttek. Igaz, hogy a kerítés közben elkészült, migránsok tömegeinek se híre se hamva. Már persze ha az időről időre felröppenő rémisztő propaganda jelentéseket, meg Bakondi úr éberségre intő robinzonádjait nem számítjuk.

Most, hogy a jogállamisági mechanizmus bevezetése van terítéken, Varga Judit megint ledobta az ENSZ-bombát. „Újabb fronton támadják a Gyermekvédelmi törvényt!” sikolt fel a miniszterasszony.

„Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa ötévente minden állam emberi jogi helyzetét megvizsgálja, most többek között Magyarországon van a sor. Ebben az amúgy rendkívül átpolitizált folyamatban minden állam ajánlást tehet a vizsgált országnak. Hazánk a sok pozitív visszajelzés mellett több olyan ajánlást is kapott, melyben nyíltan támadják a nyáron elfogadott Gyermekvédelmi törvényünket. Nincs új a nap alatt: ugyanazon államok ugyanazon vádakat és balliberális mantrákat hozzák fel, mindenféle ténybeli alap vagy a jogszabályok ismerete nélkül, természetesen nemzetközi NGO-k álláspontját visszhangozva. Hatályon kívül helyeznék a Gyermekvédelmi törvényt arra hivatkozva, hogy az “megtiltja az LMBTQ-propaganda népszerűsítését kiskorúak körében”. Így kesereg az igazság ügyében abszolút tekintéllyel bíró anya és feleség egy tegnapi Instagram (!) posztjában. Hivatkozást persze nem csatol, mert vélhetőleg nincs is semmiféle dokumentum, amellyel alá tudná támasztani ezt az abszurd állítást. Az Instagram amúgysem hivatalos politikatudományi fórum.

Az ENSZ-re való hivatkozás viszont remek alkalmat kínál annak igazolására, hogy itt most már aztán tényleg világméretű összeesküvés zajlik az LMBTQ lobbi és Soros ügynökei részéről a magyar nemzet, és szemünk fénye, a magyar gyermekek ellen. Természetesen ennek is politikai a természete. A joghoz, az emberi jogokhoz és a jogállamisághoz semmi köze. Viszont remek alkalmat teremt Magyarország Kormánya számára, hogy az „ENSZ nyomására” (és nem az Európai Unió és az Európai Bíróság határozatai alapján) abbahagyja az emberi jogok nyilvánvaló és tagadhatatlan megsértését. Már persze csak akkor, ha nagyon szorul a hurok.

Téved azonban, aki azt hiszi, hogy akár a törvény visszavonásával is kihúznák a bírói döntés és az EU elmarasztalásának méregfogát (a népszavazást persze megtartanák, hogy igazolják a nemzet akaratát!). De hiszen amúgy is tudjuk, hogy nem a jogállamiság helyreállítása a cél. A lényeg, hogy a választók figyelmét sikerüljön kissé elterelni, legalább a kampány és a választások idejére az ország katasztrofális állapotáról. No és persze arról, hogy a Fidesz és Orbán Viktor mára valóban teljesen felszámolta Magyarországon a jogállamiságot.