2022 legyen egy új fejezet

Posted by
Kovács Tamás
>Kedves magyar állampolgár: érted lopok és nem ellened…!
Egy kormányváltás esetén az elszámoltatás az igazi nemzeti ügy, sokkal fontosabb az alkotmányozásnál is, sőt visszamenőleg 1990-ig, mert csak akkor lesz hiteles az új kormány! Mindenki utálja már a visszaéléseket, a politikai hatalom alapján történő érvényesülést, és az egekbe nyúló korrupciót. Sokan mondják, hogy a kormány egy bűnszövetkezetben dolgozik, maffiaszerű működésben, hiteltelenné vált az emberek nagy része számára a következmények nélküli, törvényeken felüli kormányzás. Az emberek elvesztették a bizalmukat a kormányban, erkölcstelen viselkedése miatt is, akik a haveri szféra kiszolgálójává vált.
A Fidesz egy pillanatra sem nézett szembe a múltunkkal, az elszámoltatás mellett több, mint húsz alkalommal leszavazta az ügynök listák közreadását, a bűnösöket futni hagyta, saját és az ellenzék embereit megfigyeltette és lehallgatta, a média nagyobb részét megvette, a kormánypárt médiájaként működik, mint a szocializmusban, a fő hivatalokban csak a saját hithű embereit nevezi ki.
A sorskérdés, hogy elindulnak-e az eljárások a fosztogatók ellen, és hogy megbüntetik-e azokat, akik a politikai és a magánérdekeiket a törvények fölé helyezték az elmúlt harminckét évben. A baloldali szavazók is korábban elnézték a lopást, 12 éve ugyanezt teszik a Fidesz szavazók is, pedig a jobboldali kormány még mélyebbre nyúlt a nemzet pénzéhez és mégis háromszor 2/3-hoz segítették a pártjukat, mint keresztény, konzervatívok!
A korrupcióért nem felhatalmazás jár, hanem nagyon súlyos, elrettentő büntetés végre, hogy a jövőben minden pártnak, minden politikusnak menjen el a kedve a lopástól és a korrupciótól! Mert ha ez így megy tovább, akkor évtizedekig minden győztes párt elsődleges programja a nemzet kirablása lesz, – ha neki lehetett, akkor most nekem is lehet -egymás után jönnek majd négy évenként a tolvajbandák.
2022 legyen egy új fejezet a magyar választások történetében, hogy minden tolvaj pártot és politikust azonnali büntető eljárással büntetni kell, és azokat is, akik azt hazudják nekünk, hogy értünk lopnak!!!

A szerző vívóvilágbajnok