Magyar polgárok millióinak „nemzeti” hülyítése

Posted by
Kovács Tamás
>Tegnapi balatonfüredi zárt ülésen Orbán Viktor kiemelte: senki ne tévesszen célt: a választás tétje Gyurcsány visszatérése, mert az április 3-a után a Gyurcsány-korszak akar visszatérni. A Fidesz elnöke kiemelte, a baloldalon Gyurcsány a főnök, övé a legerősebb párt, jelöltjük is a Gyurcsány-korszak bukott politikáját képviseli.
Pontosan egy éve Kocsis Máté Fidesz képviselő Gyurcsány Ferenchez így szólt a Parlamentben: „Nekünk nem az esik jól, hogy gyurcsányozunk. Mi annak örülnénk, ha ön eltűnne a közéletből” – mondta, megemlítve a 2006-os tüntetések alatt történteket. „Legalább attól tartózkodjon, hogy morális fölényben beszél a parlamenti képviselőkkel!”
Megkérdezem nagy tisztelettel a miniszterelnököt, hogy ki a felelős azért, hogy Gyurcsány Ferenc a Parlamentben ül a mai napig is? Ki mondta a 2010-es választási programjában, hogy:” elszámoltatják a 2002-10 között hatalmon lévőket, a 2006-os utcai események felelőseit, a nemzet eladósítóit. Természetesen a Fidesz a felelős, nem tartott be a 2010-es választási ígéretét és tudatosan nem bántotta Gyurcsányt, mert ezzel a gyurcsányozással lehetett a polgárokat hülyíteni 12 éven keresztül és most is a választási kampányuk főszereplője, nem akarnak tudomást venni arról a tényről, hogy az ellenzék miniszterelnök jelöltje Márki Zay Péter, miközben ők még magasabb szintre emelték az intézményesített korrupciót és nem néztek szembe a múltunkkal! Az, ami a Parlamentben megy egy hatalmas színjáték, 9,7 millió magyar polgár „nemzeti” hülyítése és teljes átverése!!!

A szerző vívóvilágbajnok