Ezalatt az EU bíróságon…

Posted by
Arató András
>Az Európai Bíróság ítélkezett, mert ezt kérte tőle dwa bratanki, mondaná már ki, szabad ellopni azt a pénzt, amit az Unió sem nem gázkészülékek javítására, sem nem az ellene folytatott háborúra nem szándékozott fordítani. Hát nem mondta ki. Nahát. Mert miért is nem teljesítette e nemes feladatát?
Azt mondotta Varga Judit, aki csak küllemével lóg ki a NER fősodrából, politikai döntést hozott az unió bírósága a magyar gyermekvédelmi törvény miatt.
(Emlékeztessünk: esztétikai adottságai senki közéleti tevékenységének nem a része, kancsalság, sántítás, raccsolás, selypítés és egyéb hendikepek takarhatnak éppúgy kitűnő államférfiúi erényeket, mint gazfickósakat, vagy gazleányosakat. Tehát úgy igazságos, hogy jó megjelenéssel is lehessen valaki romlott lelkületű. Amúgy meg ízlés dolga).
A bíróság döntése egészen addig semmilyen összefüggésben nem volt a világhíres homofób törvényünkkel, amíg Gulyás nagyon miniszter minden bármire is vonatkozó kérdésre nem felelte tizenkettedszer is ugyanazt a mondatot, amit most nem ismétlünk el. Mint Móricka, akinek mindenről ugyanaz jut az eszébe. (Tegyük hozzá az igazság kedvéért, hogy Móricka álláspontját jobban megértjük).
Gulyás nagyon miniszter megszokott sajtótájékoztatóinak felemelő monotóniáját megtörte, és ezzel újabb magasságokba repítette a Csókos Asszony hirtelen megjelenése, aki elmondotta, hogy az Európai Bíróság a gyermekvédelmi miatt politikai döntést hozott, majd újságírói kérdésekre nem válaszolt, segítendő az elhangzottak feldolgozásának intellektuálisan súlyos feladatát, és távozott.
Gulyás nagyon miniszter ismertette a jelenlévőkkel a tételt, miszerint az nem sérti a sajtószabadságot, ha a miniszter nem válaszol kérdésekre, majd váratlanul bejelentette: az Európai Bíróság a gyermekvédelmi miatt politikai döntést hozott, és akkor lesznek elvéve az uniós pénzek, ha a baloldal hatalomra jut. Ami pedig a pedagógusokat illeti, az ő sztrájkjuk valójában az ellenzék ármánykodása és választási kampánycucc.
*
Mily szerencse a szerencsétlenségben, hogy míg az Unió bírósága (baloldali, liberális, Soros, migráns-simogatós) politikai befolyás nyomása alatt hozza a döntéseit, addig nálunk, a mi Kánaánunkban kizárólag a jog és igazságosság, erkölcsi magasság, méltányosság alapján, minden külső-felső elvárástól mentesen születnek az ítéletek. És ez így is lesz, amíg csak Vargazsé a Vargazsé. Például amikor a Kúria megerősítette a Médiatanácsnak azt a jogszabály-alkotását, amelyik rögzíti, olyan műsor-szolgáltató nem kaphat frekvenciát, amelyik a támogatóira alapozza a gazdasági működőképességét, akkor is a józan vezéri akarat diadalmaskodott a liberális ármány felett.

Címkép: Varga J. elhagyja a tájékoztatót