Fogjunk össze, csalódott konzervatívok!

Posted by
>20 évig bírtam….rájuk szavaztam… de most már betelt a pohár! Az elmúlt négy év során rengeteg jobboldali emberrel találkoztam, akik meghasonlottak, mert az a véleményük, hogy a kormánypárt már rég letért egy jó útról. Régi, elkötelezett, konzervatív, ha úgy tetszik, jobboldali szavazók voltak, és most azt érzik, hogy képviselet nélküliek, amihez kötődtek, az mintha cserben hagyta volna őket. Hová forduljon az ember, ha nem tartozik sehová, azok közé sem, akikre szavazott, mert nincs szüksége a hatalomnak rá!
A Fidesz arra a politikára folyamodott, hogy a biztos szavazó a zsebben van, de azt a stratégiát tartja célravezetőnek, hogy a saját embereivel szemben bármi megengedhető, mert úgyis minket fognak választani. Ez cinizmus és arrogancia.
Ez olyan, mintha a szüleimmel kapcsolatban azt mondanám, hogy velük szemben minden gazemberséget elkövethetek, mert úgyis szeretnek, úgyis támogatni fognak, úgyis meg fognak bocsájtani. Azok, akik szűkre szabják az értelmiség mozgásterét egzisztenciálisan, intézményi és véleménynyilvánítási szabadságában, intézményesítik a korrupciót, az oroszok felé kacsingatnak ismét, azok ne csodálkozzanak, ha ez az értelmiség nem lesz ezért hálás, és esetleg más vizekre evez!! Pedig szerintem az emberek többsége nem akar állandó háborús helyzetben élni.
Elege van a szavazóknak abból, hogy ha nem úgy gondolkodtok, mint mi, akkor hülyék és az ellenségünk vagytok. Csakhogy harminc évünk ment el azzal, az előző negyven után, hogy most azért rossz, hogy holnap majd jobb legyen. Akárhogy számolom ez 70 év!!! Ezalatt az idő alatt hová jutott a szomszédos Ausztria, és hová mi?
Tudom van magyarázat, de akkor is…! Az emberek békére, jólétre, nyugalomra, biztonságra, harmóniára és rendre vágynak, és nem hazug ígéretekre, korrupcióra, uralkodásra, hanem a lakosság szolgálatára, nem az oroszokra, hanem Európára! A jelenlegi kommunikáció az állami média viszont állandóan azt sugallja, hogy folyamatosan harcolni kell mindenkivel.
A polgári Magyarországon öntudatos magyar polgárokat kellene kormányozni, de ez nagyon nehéz, és nem fizet jól, de ennek ellenére a csalódott konzervatívoknak össze kell fogni, össze kell fogni az értelmes, hiteles, okos értelmiséget, mert ha nem, akkor marad az agymosás, a morális lesüllyedés, a hazudozás, a gyűlöletkeltés, a félelem! Nem ezt a zsákmányszerző politikát akartuk, nem két politikusnak a 18 éve tartó gyűlölködő harcát, hanem egy békés, boldog, jóléti Magyarországot!!! Az elmúlt 30 év legnagyobb politikai sikere: az ország megosztása, megosztottsága, a gyűlölet szítása, a félelemkeltés és az intézményes korrupció. Csalódott konzervatív barátaim, 12 év után, egy tolvaj, hazug, korrupt, gyűlöletkeltő, ellenségképeket harsogó, a médiát zsebben tartó, az Európai Uniót állandóan támadó, a törvényeket saját magára író, csak a saját szavazó táborának megfelelni akaró kormány helyett, véleményem szerint a konzervatív Márki Zay Péter vezette jobb és baloldali pártokból összeálló ellenzék, akik 2,5 millió ember helyett, 9,7 millió magyar ember miniszterelnöke akar lenni, egy sokkal békésebb, boldogabb jövő képet ajánl!!!!
Ennek az elmúlt 12 évnek véget kell vetni és egy olyan úton elindulni, ahol a főszereplő az egész magyar nép és a mellékszereplők a fizetett alkalmazottjaink: a politikusok!!!A szerző vívó világbajnok