Haljon csak a nép, csak jól szavazzon! Éljen május elseje!!

Posted by

>Nehéz másként értékelni a kormány bejelentését miszerint az előzetesen kijelölt február 15 helyett május 1-ig érvényesek az oltási igazolványok Magyarországon két oltás esetén. Kétségbeesett kísérletet ez arra, hogy mindent alárendeljenek az esetleges áprilisi Fidesz győzelemnek. Más racionális magyarázat ugyanis nincs.  A 2. oltást felvetteknek döntő többsége már a februári időponttal is neccesen fért bele a fél éves védettséget adó sávba, de ha ezt kitoljuk május 1-ig, gyakorlatilag az ország jelentős része „védtelen” marad.

Idáig csak a kasszát nulláztuk le a februári 13. havi nyugdíjjal, hatósági árakkal, adó visszatérítéssel, 5000 milliárdos hiánnyal…mert bármi áron de győzni kell!!Most mellé tesszük, hogy elengedjük a védettséget jelentő 3. oltást is, csak ne piszkáljuk a népet. Egyenek, szavazzanak, aztán majd májustól újra nyírjuk őket, de áprilisban nyerni kell!!

Amúgy meg teljesen bölcs és átgondolt döntés, amit lépett a kormány. Ugyanis;

  1. A Mi Hazánk (szavazatszerző őszintétlen) oltásellenessége nagy eséllyel kezd bejönni (itt írtam erről)
  2. Már a Jobbik is felébredt és kezd felszállni erre a hajóra
  3. A kutatások alapján a legelmaradottabb térségekben a legnagyobb az oltásellenesség – oltásszkepticizmus, ezek jelentős része billegő körzet
  4. Az erdélyi magyarság akár kétszázezer szavazattal is masszív oltásellenes tömb, őket nem veszíthetik el

Hölgyeim és Uraim, a Fidesz láthatóan saját felmérései alapján fél.  Ebből pedig az következik, hogy az ellenzék mindenféle bénázása ellenére Orbán csapata igenis verhető.

Rókafia.blog
Címkép: Mi Hazánk plakát

%d bloggers like this: