Hipergagyi

Posted by
Szele Tamás
>Megnéztem ezt a Tucker Carlson-filmet Sorosról, Magyarországról meg egyebekről, és kissé csodálom a címét. (Magyarország kontra Soros – harc a civilizációért).
Ugyanis Soros helyett Orbánról szólt. Minőségről nem beszélnék ebben az esetben, az a kifejezés nem való ide, de ha valaki hipergagyinak nevezné, igaza volna. Olcsó maszlag, körülbelül az 1950-es évek propaganda-eszközeinek szintjén, minden fillér kidobott pénz volt, amit fizettek érte. Carlson jobban tenné, ha rajzfilmeket forgatna, azokban vannak ilyen mesebeli karakterek és történetek. A kompozíció csodálatos: idilli vágókép, idilli vágókép, gondterhelt politikus, idilli vágókép, az utca vidám emberei, boldog családok, gondterhelt politikus, idilli vágókép, kevésbé idilli vágókép a déli határról, helikopter, szögesdrót, kevésbé idilli vágókép, idilli vágókép, politikus, politikus, poilitikus… random felbukkan Soros bevágva bárhova és bármikor, korábbi felvételekről és – ennyi. Valamint sokszor megtudhattuk, hogy Carlson szerint Orbán Viktor nacionalista.
Körülbelül ez az egyetlen, amiben egyetértek Carlsonnal.
Értem én, hogy Carlsonnak nem a MUNKÁJÁT fizették meg, hanem a NÉZETTSÉGÉT, de azért figyelembe lehetett volna venni, hogy Carlson nézői, lévén amerikaiak, NEM FOGNAK SZAVAZNI a magyar választásokon.