Kérem a következőt!

Posted by
Szürkenyúl blog
>Kedves, szeretett nyulacskáim, biztos ti is észrevettétek, a kormány nagy bajban van! A korrupcióellenes harcot szép csendben már elhalasztották, mert attól tartottak, hogy választásokig mindenki, az egész kormány lebukik.
Polt már szinte csak Fideszesek ellen nyomoz, már persze ahogy ő sajátjai után nyomozni szokott. Félő volt, hogy maga ellen is eljárást kell indítania. Persze, ha kell, mindenkiről kideríti, hogy ma született bárány. Biztos, ezért is van egyre több birka az országban. Ahogy ő tud tisztára mosni, úgy senki! Minarik Ede mosodás hozzá képest egy senki volt!
Drágáim, azt tudjátok, hogyan kezdődik a maffia kormány szakácskönyve?
Végy egy Polt Pétert, vagy egy Rőzsebajusz vezette országgyűlést, vagy egy Fideszes önkormányzatot, és már tisztára is van mosva minden és mindenki.
Legutoljára azt hallhattátok, hogy az V. kerületi képviselőtestület leszavazta, hogy vizsgálóbizottság tisztázza Schadl Györgynek, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökének kétes ingatlanügyeit. Nem csak ezt lehetett volna vizsgálni, hanem Rogán kabinetfőnöke vizsgáinak „megvarázslását” is a Pécsi Tudományegyetem jogi karán. Beszélhetett volna a „gazdáról” is, aki csakis kormánytag lehet!
Ennek ellenére szorul a hurok az ő, és Rogán, valamint kedvenc kabinetfőnöke nyaka körül is.
Azt hallottam, hogy előrehozott választások is lehetnek, mert fogynak a képviselők és a képviselőjelöltek is. Már hajtóvadászat indult becsületes, vagy legalább annak látszó Fideszesek után.
Tudjuk jól, már a parlamentben is bűnözők szavaznak, két vádlott és egy gyanúsított biztosítja a NER kétharmadát! Mennyien lehetnek azok, akik még tegnapig nem buktak le? Vagy inkább csak egyszerűen azt kérdezzem, a többiek mikor buknak le?
Gondoljatok bele drága nyulacskáim, csakis politikusbőrbe bújt köztörvényes bűnözők gyülekezete lehet az egész kormány, ha már az Egészségügyi Minisztériumi államtitkár is lebukott! Megpróbálták elhitetni velünk, hogy magányos bűnöző. Tudjátok drágáim, én csak egy kis szürkenyúl vagyok, még csak nem is nemzeti, de azt még én is tudom, korrupt nem lehet valaki egyedül, hacsak nem saját magát vesztegeti meg. Ennek elég kicsi a valószínűsége, ugye nyulacskáim? Azt is hiába próbálják bemagyarázni, hogy Judit asszony, a magyar igazságügy feje, valamint a szőkítő herceg nem tudott semmit Völner bűncselekményeiről, miközben le is hallgatták őt! Ha nem lenne hányingerem tőlük, akkor nevethetnékem lenne! De van!
Ez a drága jó, illetve nem jó, csak drága igazságügyes-bajos Völner, most, hogy róla kiderült milyen gazember, erkölcsi alapot érzett arra, hogy belerúgjon másokba, kormányon belül. Szerinte Kásler minisztériuma egy trágyadomb. „Olyan embereket gyűjtenek össze a közszférában, akik sehol sem kellenek, csupa ilyen kisebbségi komplexussal rendelkező lusta ember.” Ha ő mondja…, ő már csak tudja! Azt azért ne felejtsük el, ennek a minisztériumnak kellene irányítania az egészségügyet, oktatást, környezetvédelmet, a kultúrális életet, a gyermek és ifjúságvédelmet!
Mi következik ebből, aranyos drága nyulacskáim? Sok minden! Vejéig, velejéig romlott bűnözőkről van szó, és még gerinctelenek is! Nem sokat kéne várni, és egymás torkának ugranának. Folyamatosan arról lehet olvasni, hány létesítmény nem épült meg fölvett EU-s milliárdokból, vagy ha megépült, akkor mekkora lenyúlással. Egész Európa arról beszél, hogy a magyar kormány a legkorruptabb. Most, választások előtt arról is jönnek a hírek, hogy az EU nagyon nagy létszámú erőkkel készül a választási csalások megakadályozására. Szégyen ez nem csak a kormányra, hanem ránk nézve is!
Ez a híres NER, és akkor még nem beszéltünk az oligarcháikról. Mindenkinek meg van a saját oligarchája, azaz bűntársa! Napjainkban népszerű lett berkeikben a budai Várba költözni, úgy is írhattam volna, divat lett hegyencnek lenni. Remélem, eljön az idő mikor nem hegyencek, hanem fegyencek lesznek!
Aranyoskáim! Jól látható, nem való a trottyosnak az utcai harc, sorra buknak el katonái. Mostanában nem az a kérdés, ki bűnöző még a kormányban, csak az, ki lesz a következő, aki lebukik.
Magam részéről csak annyit tennék még hozzá:
Kérem a következőt!Címkép: Pápai Gábor karikatúrája