A nagykanizsai férfihoz hasonlóan pereljék be Orbánt a kínai vakcinával oltott halottak hozzátartozói

Posted by
Bartus László
>Meglehet a kiugróan magas magyar halálozás oka.
Az is megengedhetetlen, ha hozzá nem értésből és felelőtlenségből okozták magyar emberek halálát, de ha még az is kiderülne, hogy mindezt azért tették, hogy keressenek rajta, az megszámlálná az orbáni fasiszta diktatúra napjait. Egy jogállamban ezt az ügyészségnek és a nyomozószerveknek ki kellene deríteniük, ahogy a feljelentés nyomán megállapítható lenne Orbán felelőssége is azért, hogy a kínai vakcina nem nyújtott megfelelő védelmet. A feljelentés azt is tartalmazza, hogy az elhunyt édesanyának nem is volt más választása, mint a kínai vakcina, ami nem adott védelmet.
Nem kell jósnak lenni ahhoz, hogy a feljelentés sorsát kitaláljuk. De ha a mostani feljelentés nyomán, akár az ellenzék felszólítására, jelentkeznének és csatlakozó feljelentést nyújtanának be azok, akiknek hozzátartozói hasonlóan a kínai vakcina nem megfelelő védelme miatt hunytak el, azt már nem lehet következmények nélkül lesöpörni.
A magát “kereszténynek” és “nemzetinek” nevező orbáni bűnszervezet lelkiismeret nélkül veszélyeztette idős magyarok életét, okozhatta a halálukat, mert abban bíztak, hogy a halál valódi oka, az ő csalásuk, soha nem derül ki.

nepszava.usCímkép: Orbán az érkező kínai vakcinával