Mi van jelen a világban és mi vezet hova?

Posted by
Gábor György
>A homoszexualitás is jelen van a világban „aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita” – mondta Arany János nyelvén és a hipotetikus következtetés ócskán manipulált módján a magyar miniszterelnök.
Ahogy a heteroszexualitás is jelen van a világban, és ez is elvezethet pedofíliához.
És ahogy a miniszterelnökség is jelen van a világban, és ez is elvezethet az aljassághoz, a gazemberséghez és a gátlástalan lopáshoz.
És ahogy a miniszterelnök-helyettesség is jelen van a világban, és ez is elvezethet a teljes szellemi leépüléshez.
És a kézilabda edzőség, meg a színházi rendezőség és a színészség is jelen van a világban, és ezek is elvezethetnek, minden tudományos teljesítmény nélkül, a professzorsághoz.
És a sokmilliós órát viselő kéz is jelen van a világban, és ez is elvezethet a csirkefarhátra kecsesen rámutató kis kacsóig.
És Putyin ánusza is jelen van a világban, és ez is elvezethet annak fényesre nyalásához.
És az oroszokat az imaginációjában Magyarországról kiűző is jelen van a világban, és ez is elvezethet a kazahsztáni véres diktatúra és az orosz megszállás lelkes támogatásához.
És baromi sok dolog van még jelen a világban, ami minden reményem szerint elvezethet minden idők egyik legmocskosabb magyarországi hatalmának jól kiérdemelt bukásához.
És jól kiérdemelt bukottak is jelen vannak a világban, és ez is elvezethet az őket megillető cellákig.
Csakhogy az általam említettekről – úgy tűnik – egyre nagyobb a konszenzus, vagyis nincs “egy nagyon nagy vita”.