Orbán Viktor viselkedéséről

Posted by

jotunder

>Orbán szerint nagy vita van arról, hogy elvezet-e a homoszexualitás a pedofíliához. Mivel nincsenek pontos statisztikák a meleg arányáról a társadalomban és a családon belüli pedofília nevű szörnyűségről alig tudunk valamit, ez társadalomtudományi értelemben valójában értelmezhetetlen. Annak sincs értelme, hogy korrelál-e a melegség a pedofíliával. A kérdés pont olyan, minthogy korrelál-e a bűnözési hajlam valamilyen etnikumhoz, rasszhoz való tartozással. Ez az ergodicitás problémája. A pedofil katolikus papok (akinek az arányát vélhetően erősen felülbecsülik, de azért az egy mérhető jelenség) áldozatai nagyon gyakran fiatal fiúk (hát nem feltétlenül 14 év alattiak, de fiatal fiúk). Képzeljük el amikor valaki arról értekezik a Kossuth rádióban, hogy korrelál-e a katolikus papi lét a pedofíliával.
Olyasmit vizsgáltak, hogy a börtönökben lévő szexuális bűnözők között mi a helyzet, és volt olyan kutatás (pl.K. Freund, J. Watson, 1992) ami azt hozta ki, hogy szerintük 11:1 a heteroszexuálisok és a melegek aránya a pedofil szexuális bűnözők között, miközben ők 20:1-es arányt kalkuláltak a társadalomban. Ez lenne az “elvezetés”. Kurvaanyád, mondanák erre azok, akiknek kisebb volt a gyerekszobájuk.

Amit Orbán csinál az a homofób gyűlöletkeltésnek olyan formája, ami már tolerálhatatlan. Az az ország, ami tolerálja szomorú sorsnak néz elébe. Holnap ugyanis majd más népszerűtlen társadalmi csoportokat fognak fals módon korreláltatni bűncselekményekkel. Én tudom, hogy Magyarország tolerálja, csak azt kérem, hogy ezért hadd ne tapsoljak már örömömben. Ciki, végtelenül ciki ez az egész, és amikor Schmidt Mária főtanácsad Orbánnak, miközben a fia harcol (és akárki akármit mond, igen becsületesen harcol és talán mellé kellene állni és támogatni hölgyeim és uraim) ez ellen a dúvadság ellen, az felfoghatatlan számomra. Undorító ez az egész, undorító.

Örüljünk, Vincent blog

Címkép: DrMáriás: Schmidt Mária és Ungár Péter