Csak jöjjenek a választás külföldi megfigyelői

Posted by
Bencsik Gábor
>Jöjjenek!
Mint minden választási kampányban, amelyben a baloldal ellenzékiként indul, mint a japán vasút, olyan megbízható pontossággal érkezik a vád, hogy a jobboldal csalásra készül. Ezzel párhuzamosan azt is megírják az ellenzéki lapok, hogy nem is lesz választás, ami persze meglehetősen megnehezíti a jobboldal számára a csalás elkövetését, de ezen most lépjünk túl.
Szóval csalással riogatnak, már jó előre bekészítve a számukra bukott választás utáni szembenállás hivatkozási alapját. Látnunk kell, hogy a mértékadó nyugati értelmiség, a kultúra, a média, a tudomány és a politika embereinek nyolcvan százaléka baloldali győzelmet szeretne Magyarországon, ezért jobboldali győzelem esetén a választási hibák bolháit fogja nagyítóval kutatni, hogy a csalás elefántjaiként mutassa fel azokat.
A magam részéről őszintén remélem, hogy az úgynevezett civilek felhívására jó sok külföldi megfigyelő jön a magyar országgyűlési választásokra. Azt sem bánom, ha minden szavazókörbe jut belőlük. Jöjjenek csak, lássák a saját szemükkel, ahogy a magyar jobboldal korrekt választásokon nyer. Akkor talán egy darabig csöndben maradnak. Többet úgysem remélhetünk.