Márki-Zay esete a zsidózással

Posted by

 jotunder
>Amikor Schmidt Mária antiszemita őrjöngés közepette mocskolta Kis Jánost és az azóta elhunyt Kornai professzort, a matyik és oszik nagyokat kussoltak, amikor Bayer Zsolt harminckét részes cikksorozatban taglalta, hogy a zsidók miatt vesztett a magyar sereg Mohácsnál, az egész magyar ” jobboldal” kussolt, amikor néhai Lovas István az egész életét az antiszemitizmusnak szentelte, akkor már nem is bírtak kussolni, annyira imádták. Kurvaanyátokat, mondanám, de sokkal finomabb ember vagyok én annál.
Márki-Zay kitalálta, hogy kontroverzális ügyek emlegetésével próbálja provokálni a fideszsajtót. Fogalmam sincs, hogy jó ötlet-e vagy sem, nem vagyok kampánytanácsadó. Most azon viccelődött, hogy a FIDESZ-ben is vannak zsidók, csak vélhetően nem túl sokan és emiatt még pár újságíró tartalomelőállító is előadta a deénmekkoraegymorálislényvagyok című magánszámot.
Apám családját derék magyar köztisztviselők deportálták, éppen amikor a FIDESZ hőse Wass Albert  a Patkányokról értekezett egy fasiszta lapban, de már nem élt a FIDESZ hőse Prohászka Ottokár, aki annyira gyűlölte a zsidókat, hogy már attól síkideg lett ha ránk gondolt, de mint tudjuk ez nem zsidózás, hogy is lenne az, ha a FIDESZ hőse Szakály Sándor szerint a halálba toloncolt zsidók ügye idegenrendészeti eljárás volt. Az a zsidózás, ha MZP viccelődik.
Hát nem.
Az, hogy miért ezt csinálja az MZP, miért nem valami mást, hogy miért azok az emberei akik, és miért nem mások, hogy miért nem állnak ki mellette azok, akik általában ki szoktak állni mindenki mellett, az egy másik kérdés. Arról írjon valaki más, aki szeret ilyesmiről írni. Én erről sem szeretek írni.
A matyik és oszik a halottainkból élnek, a helyükre tolakodnak a tehetségtelenségükkel, a gátlástalanságukkal, és most rettegnek attól, hogy ezermilliárd forintból is sikerül elveszíteniük egy választást (nem, annyiból még én sem tudnám elveszíteni). Éppen csináltak egy tíz százalékos hiányt a választási pénzszórás előtt, ami persze egészen más, mint ami 2005-2006-ban történt, de erről nem szabad beszélni a matyiknak és az osziknak. Éppen kazah tüntetők tömeges meggyilkolását támogatja a magyar kormány, de erről sem szabad beszélni annak a matyinak, aki élete filmélményének nevezte Kálomista nyalatát, és férfikönnyeinek hullásáról írt.
Magyarország különösen undorító heteknek néz elébe, amely hetek végén lesz egy “free but not fair” választás, a világsajtó majd néz furán, hogy ezt lehet? Úgy tűnik, lehet. Talán lesz egy kis glasznoszty, mert a húrt nem lehet már sokáig feszíteni, talán valahogy vége is lesz az egésznek, ha nem is úgy, ahogy a kedves Olvasó szeretné, de még nagyon sokáig nem érezhetjük magunkat tisztának.
És most kellene ugye az a frappáns befejezés a zsidókról, de ez a történet nem rólunk szól, nem kevesen vagyunk a FIDESZ-ben, hanem már régen nem is létezünk, az én zsidóságomból is csak egy árnyék maradt, mely árnyék, mint minden rendes árnyék, követ amerre megyek.