Az ellenzéki összefogás megemlékezése a 40 ezer COVID-halottról

Posted by
 Kaltenbach Jenő
>Nem én írtam, hanem Várhegyi Ákos, de egyetértek.
Amit járványkezelés ürügyén csinált a közhatalmat bitorló maffia, az színtiszta genocídium.
Hogy miért? Ugyan pontosan tudjuk, de néhány momentum:
– Kineveztek egy fogyatékosságig inkompetens, orvosként is szánalmasan leszerepelt személyt az operett törzsük élére, aki folymatosan mérhetetlen ostobaságokat beszélt, akár önmagának is ellentmondva: hordjunk maszkot / ne hordjunk maszkot… A produkciójával ez a szerencsétlen persze, hogy elbizonytalanította az embereket, az is relativizálódott, ami egyértelmű volt.
– Beszereztek – jelentősen túlárazva – álítólagos lélelgeztetőgépeket olyan mennyiségben, amiről tudni lehetett, soha nem lesz rá szükség, amiről tudni lehetett, legfeljebb a tizedének a működtetéséhez lenne megfeleő szakértő kapacitás – miért is? Mert az EU-s pénzek – lebukásuk okán – kezdtek elapadni, és itt tudtak ismét lopni – 300 milliárdról van szó, ez még nekik sem kis pénz.
– Az EU-ból kvótaként nekünk járó vakcinát tudatosan eldugták – hónapokig nem használták, helyette behozták többszörösen túlárazva! – a kínai vakcinát – csak azért, mert itt tudtak ismét lopni.
– Mindezek után a kínai vakcinával azt a korcsoportot – a legidősebbeket, mert a legkönnyebben itt működött aljas manipulácijuk – zsarolták be az ‘oltakozásba’, akinek még a meglehetősen nehezen előkerülő alkalmazási javallat is azt mondta: nekik ne!
– Azóta ki is derült, hogy az időseknél – a többi vakcinával szemben – kifejezetten hatékonytalan ez az oltóanyag. Ezek után hosszú ideig nem engedélyezték a harmadik oltás felvételét, és nem tették ingyenessé a mulasztásuk – hibájuk, sőt bűnük! – miatt szükséges tesztelést.
– Szakértőként feltüntetett vazallusokat vásároltak meg (például Szécshenyi díjjal, vagy üzleti érdekeltséggel), akik önző igényeiknek megfelelő szakmai baromságokat adtak elő szakmai érvek köntösébe bújtatva.
– A futball naptárotokhoz igazították a karantén szigorúságát, leszarva a járvány dinamikáját, a szakmai érveket.
– 40 000 (mindenki tudja, mi ez a szám, mindenki tudja, hogy világviszonylatban a legrosszabbak közé tartozik ez a mutató)
Azt hiszem felesleges folytatnom (tudnám még sorolni). Bőven elég ennyi, hogy megálljon a genocídium vádja. Hamarosan eléri őket a méltó büntetés.
Ezek az aljas gonosztevők, Orbán és bűnbandájának prominensei: fegyházba kerülnek, életfogytig.