Túlbonyolítjátok gyerekek!

Posted by

Vértes János
>Vesztek (vesztek? LOL) egy bankot, majd szóltok az iparkamarának, hogy oda kérjék be a kamarai díjakat… Mindezt szaros ötmilliárdért?! Minek ez a faxni?!?
Holnap éjjel Semjén nyújtson be egy törvénytervezetet (reggel a bátrak szavazzák is meg), hogy a NAV számlaszámai helyett egyenesen Orbán svájci számláira kell utalni minden befizetést, legyen az áfa, szja, ványa, tb bármi. De az Unió is köteles legyen ideutalni minden Magyarországnak járó kifizetést, mert holnaptól ez lesz Magyarország IBAN számlaszáma, BIC kóddal, ahogy kell.
Kész.
Le van a gond, nem kell bankot vásárolni ugyanannak a banknak a hiteléből, nem kell bonyolult közbeszerzésekkel megjáratni a pénzt a Mészárosoknál, Garancsiknál… Ha jól belegondolunk, még egy csomó megtakarítással is jár a pénz útjának lerövidítése, arról nem is beszélve, hogy az ellenzék vágya is teljesül, minden transzparens, egyszerű, magyarázkodni sem kell, hogy miért is 5 milliárd egy fallikus zászlórúd.
Jó, jó, az ellenzék egy kicsit ágálni fog a törvény ellen, de hát ahogy ők ágálnak, az eddig sem akadályozott meg benneteket semmiben, három nap múlva már az lesz a topic, hogy Kövér miért büntette 50 millióra Jakabot… (A büntit természetesen majd ugyanerre a számlára kell befizetni, lehajtott fejjel, ahogy illik…)
Az ötletet ingyen bocsájtom rendelkezésetekre, ha pénzt kérnék érte, azt úgyis ellopnátok!