Viktor levelet írt.. pénzt kért..!

Posted by
Kovács Tamás
>Nagy megtiszteltetés ért….levelet és csekket kaptam…gondolom te is…a miniszterelnök pénzt kér tőlem is! Első pillanatban arra gondoltam, hogy miért én? Miért nem a Lőrinc, a veje, és az összes többi felpumpált milliárdos, a lakosság és az EU pénzeiből? Újabb harcra kell a pénz: Soros, Brüsszel, migránsok, ellenzék, választás…! Bizalommal és várakozással fogadtam a rendszerváltás magyar módját 1990-ben reméltem, hogy az akkori, rendszerváltó MDF után a rokonszenves Fidesz befolyásolja majd a hatalmat, igen, jönnek a fiatalok… És évről évre jobban megharagudtam rájuk, mert kiárusították fiatalságukat, tisztaságukat, hitelességüket. Kiderült, hogy csak választásoktól választásokig terjed a látóterük, soha nem lesz belőlük a szó churchilli értelmében államférfi, csak politikai hiénák csoportja.
Valaki egyszer figyelmeztetett, aki a rendszerváltás idején magas pozícióban volt: Vigyázz! Ezek bűnözők! Nem hittem el. 2014 óta már más a véleményem!
A miniszterelnök neve számomra szimbólummá vált. Egy közel nyolcvan év óta leamortizált ország még mélyebb politikai lezüllesztésének a szimbólumává. Holott a sors megadta neki a kiugró, ritka lehetőséget, hogy kiemelkedő alakja lehetett volna a magyar történelemnek. De ő pénzt akart keresni, népvezér akart lenni, és tündökölni akart az emberek felett, hatalmas, megvásárolt kommunikációs segédlettel. Ezt is megkapta.
Látni fogjuk még, amint elhajítva az út szélén hever…!..és ez nem az ő problémája lesz, hanem a magyar állampolgároké, a magyar nemzeté, akik az elmúlt harminckét évben sokkal többet érdemeltek volna, annyi megaláztatás után..! Magyar politikusoknak soha, sem jobb, sem baloldalnak! Egy fillért sem, mert ígérgettek, átvertek, hazudtak, loptak és gyűlöletkeltéssel megosztották a szeretett országomat 32 éven keresztül!