Még Pumuklit és Csipkerózsikát is feljelentették

Posted by

Batka Zoltán
>Azt írja a Magyar Hang, hogy még Pumuklit és Csipkerózsikát is feljelentették a kormányhivatalnál, hogy megkérdőjelezik a hagyományos nemi szerepeket – derült ki az RTL.hu cikkéből. A honlap arról kérdezte a hivatalokat és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot (NMHH), hányan tettek bejelentést homoszexualitás „népszerűsítése”, illetve kiskorú védelme érdekében. Húsz kormányhivatalnál érdeklődtek, így megtudva, hogy október 31-ig hat bejelentés érkezett, és egyik esetben sem szabtak ki bírságot. Egy bejelentő szerint a Csipkerózsika, a Pumukli, a Mulan és Az oroszlánkirály is megkérdőjelezi a hagyományos nemi szerepeket. A bejelentéssel komolyan foglalkozott az érintett kormányhivatal, de végül úgy döntött, hogy a beadvány nem elég alapos.
Az NMHH azt közölte, a pedofiltörvényként indult, de melegellenessé váló jogszabályra hivatkozva 84 bejelentés érkezett, ötven másik esetben pedig kiskorúak védelme miatt tettek panaszt. Így június végétől december 1-ig 134 bejelentést kaptak, de még egy esetben sem indítottak eljárást.

Végre. Ha valakinek nem tűnt volna fel, hát a meséink telis teli vannak súlyos devianciákkal. Ott van ugye a gyengeelméjű, asszexuális Mici Mackó és a feminim Róbert Gida. Aztán ott van a Hófehérkéből a halottat puszilgató nekrofil királyfi. Vagy az öngyilkosságra ránevelő János Vitéz meséje. Utána ott van az emberekre rágerjedő hétfejű sárkányok szodómiája, de ugyanígy a békákat (védett állat!) puszilgató királylányok is igencsak fura helyen (mocsár) keresik a szerelmet. A súlyos testképzavart közvetítő Jancsi és Juliska meséje (ha kövér leszel élve megsütnek!) nem is beszélve a gyerekekre női ruhában vadászó farkasról és az alvó állatot élve boncoló, kővel telitömő totál szadista Piroskáról, táltos anyját pusztulásig kiszipolyozott, majd darabokra és összeragasztott vágott Fehérlófiáról, aki ráadásul unalmában fákat tépkedett ki, más szóval egy köztörvényes, antiszociális garázda volt.

Címkép: Pumukli. Ellis Kaut, Wikipedia