2022 sikeres, sorsfordító év lehet

Posted by

Hadházy Ákos

>2022 sikeres, sorsfordító év lehet Magyarország számára. Ennek azonban van néhány előfeltétele, amelyek csak rajtunk múlnak.
1) Először is tudnunk kell, hogy a választásokat el is veszíthetjük. A következő hónapokban minden nap gondolnunk kell egy olyan este lehetőségére, ahol Orbán és Semjén éneklik a Kossuth-nótát! Azért, hogy ez ne következzen be.
2) Az elmúlt négy évben sok mindent nem tettünk meg ennek megelőzésére, amit meg kellett volna tennünk. De ha a következő négy hónapban néhány dologra odafigyelünk, nyerhetünk – hiszen igazunk van.
3) Tudnunk kell, hogy az összefogás nem a képviselői helyek elosztását jelenti, mert ha csak azt jelentené, az a biztos bukást hozná el. Az összefogás közös MUNKÁT jelent.
4) A közvélemény kutatások nézegetése és kommentálása NEM munka.
5) Az előválasztáson megbízott, közös miniszterelnök-jelölt fúrása NEM munka (mint ahogy Botka László megfúrása sem volt az 2018-ban).
6) Hóban-fagyban, esőben-szélben aláírásokat gyűjteni, szórólapokat terjeszteni, plakátot ragasztani, a választás napján valamelyik szavazókörben a fideszes csalásokat megelőzni: LÉTFONTOSSÁGÚ MUNKA (utóbbira itt lehet jelentkezni: https://www.20k.hu/ ).
Ha ezt sokan megértik, nagy valószínűséggel győzünk. Ha nem, nagy valószínűséggel veszítünk.
Boldog új évet kívánunk mindannyiunknak!