Weisz Béla 2021-re emlékezik

Posted by
Érdemes végignézni hónapról hónapra, hogy mi történt a grafikusművész szerint.
>Weisz Béla ajánlása:
>Megint egy évvel öregebb lettél, s bölcsebb is talán,
Őrizd meg az emlékeid, s légy nagyon vidám…
Ja, nem ide… BÚÉK!
Január
(Öszerakni Mátyást! A Corvin János DNS-éből származó adatokból már azonosítani lehet Mátyás király csontjait.)
Lehet, hogy egy képregény
Február
Lehet, hogy egy képregény erről: , szöveg, amely így szól: „HARMADIK HULLÁM (INFOGRAFIKA) 300 Mrd 200 Mrd 100 Mrd 2020 2021”
Március (Nagy Ferenc előadóművész Kossuth-díjat kap.)Lehet, hogy egy képregény erről: , szöveg, amely így szól: „NEMZET CSÃTÁ- NYA OLTÁR HAZI ÖREGEM! MA IS! RÉGEN TE EGY MEG- BOTRÁNKOZTATÓ ROCKER VOLTÁL, MA VISZONT... JA, TÉNYLEG!”
Lehet, hogy egy képregény erről: , szöveg, amely így szól: „BOLONDOS ÁPRILIS SZERETNÉM, Ha TUDNÁD, LŐRINC, HOGY MA KIBÉKÜLTEM SIMICSKÁVAL. BRU-HA-HA! BEVETTEEEED!”
Május
(Lenyomtuk a birkózószőnyegre a vírust.)
Lehet, hogy egy képregény erről: , szöveg, amely így szól: „HARMINCEZER HALOTT! TE MONDD, HOGY SIKERES VÉDEKEZÉS, A TE HANGOD MÉLYEBB! 1 UB.”
Június
(Házasságkötések hava. A Mátyás templomba menet előfordulhatnak spontán találkozások.)
Lehet, hogy egy képregény erről: állás és , szöveg, amely így szól: „A GYŰRŰ!!! JAJ, HOL A GYŰRŰ?!! + NABASZKI! PEDIG A KÁRMELITÁNÁL MÉG MEGVOLT!”
Július
(Propaganda, kontra statisztika….)
Lehet, hogy egy képregény erről: , szöveg, amely így szól: „BAROMSÁG, HOGY MÁS ORSZÁGOK JOBBAN VIGYÁZTAK A POLGÁRAIKRA, AMIKOR MI SZAZSZOR TÖBBET MONDTUK SZÁZMILLIÓS HIRDE- TÉSEKBEN, HOGY MINDENKIT MEGGYÓGYÍTUNK!! HÁT, DE A HALÁLOZÁSI STATISZ... MEG- MOGYORÓZZA- LAK, MÓKUSKA?! UB.”
Augusztus
(Szent István napi parádé.)
Lehet, hogy egy képregény erről: , szöveg, amely így szól: „MI EZ SZIVÁRVÁNYOS PARÁDÉ MÁR MEGINT?! ENGEM NEM ZAVAR, HOGYVONULGATNAK, Ha OTTHON, ANÉGY FAL KÖZÖTT CSINÁLJÁK!”
Szeptember
(Az évezred lagzija.)
Lehet, hogy egy képregény erről: egy vagy több ember, álló emberek és , szöveg, amely így szól: „SEJDE, ELADÓJA MENYASSZONY!!! MLOvE ...LOVE LOVE LOVE ME TENDER TRUE VISA VISA LAZULJ MÁR EL, TÖKI, EZ NEM A BALATON!”
Október
(Nagyon fölment a szignók ára.)
Lehet, hogy egy képregény erről: , szöveg, amely így szól: „EZ MENNYI? EZ MENNYI? STOP Gyul DARABJA Kar TÍZMILLIÓ, MŰVÉSZ- NŐ. d KILÓJA KÉTEZERÖ–T, MAMA. FIDESZ ...MEG EGY EXKLUZÍV FELLÉPÉS A TOMPAHEGYESI HACACÁRÉN.”
November
(Minden eddiginél izgalmasabb Fidesz-kongresszus.)
Lehet, hogy egy képregény erről: , szöveg, amely így szól: „TE PITYU! VAN ITT A KÖZELBEN SÜRGŐSSÉGI ROHAMMENTŐ HIRTELEN SZÍVMEGÁLLÁS ESETÉRE? FIDESZ ELNÃKVÁLASZTÁS 67%-OS FELDOLGOZOTTSÁG NEKEM EN VAGYOK AZ ELSO UB. HJA, ILYEN A DEMOKRÁCIA, GÉZUKÁM! ÉN IS TÖVIG RÁGOM A KÖR- MÖM AZ EREDMÉNYIG.”
December
(Biden demokráciacsúcsára csak Magyarország nem kapott meghívót az Unióból.)
Lehet, hogy egy képregény erről: , szöveg, amely így szól: „GOGOLÁKNÉ, ÜZENJE MEG BIDENNEK, HOGY HIÁBA IS VÁRNA A GAGYI DEMOKRÁCIA- CSÚCSÁRA... ...MERT LUKASENKA AUTOKRÁCIACSÚCSÁRA MENTEM!”
Weisz Béla Facebook oldalán tette közzé ezt a 2021-es naptárt megünnepelvén fizetett munkába állásának második évfordulóját.