Közös dolgaink

Posted by

Kardos András

>Totális félreértésben vannak az ellenzéki pártok és Márkí-Zay is ha azt képzelték, hogy az előválasztási adta lendület és esély, a hagyományos mederben megvalósulhat. “Nem tudták, de teszik,” mondta Marx, ugyanis maga az előválasztás és annak eredménye egy új korszak reményét hozta el. Márki-Zay nem várt nyerő lett, az előválasztás 800 ezres tömege meg világosan mutatta: megérett az idő az elöregedett, populista .orbáni diktatúra leváltására. A diktatórikus populizmus korszaka lejár, ha a tömeg megérzi , hogy a maffiaállam ideológiát hazudó, alkalmazó rendszere működik a NER-nek hazudott orwelli világban. .Ehhez meg kell érteni, hogy az ellenzék nem viselkedhet a régi módon. Márky-Zaynak van esélye, hogy a szabadság szervezeteivel, párttokkal ,civil mozgalommal a hátamegett, a NEM, a Nemzeti Ellenállás Mozgalma fellángolásával legyőzze a diktatúrát. Márky -Zay új fiú, nem a régi ellenzék tribunális politikai nyelvét beszéli. Persze még nem érzi, hogy EGYÜTT kell nekimenni a maffiaállamnak és nem Gyurcsánynak vagy Jakab Péternek üzengetni nyilvánosan. Csendesen is meg lehet beszélni, hogy Gyurcsány hol kampányoljon, hogy Dobrev legyen a DK arca stb., és megérteni, hogy rengeteg fiatalt, aktivistát, értelmiségit be kell vonzani a szabadság mozgalomba.

Egy ideológia alkalmazó, velejéig romlott maffiaállammal szemben a SZABADSÁG ÉS AZ ELLENÁLLÁS tömegmozgalmával lehet korszakváltás elérni. Új korszak, új rendszer, mely országossá növi ki magát akár két hónap alatt is. Nincs jobb meg a bal, párt meg NGO, itt a szabadságunk kivívása a tét, de ez nem lehet üzenetekkel, fricskákkal elérni.
Itt az új korszak megteremtésének a lehetősége. Ehhez RADIKÁLIS FORDULAT KELL: 1, A nyelvben. Készen áll Magyar Bálint rendszerkritikai nyelve. a maffaállam. 2. Márky-Zay vezetésével ÚJ MOZGALOM , pártok, civilek, mozgalma: A NEM: A Nemzeti Ellenállási Mozgalom (NEM). És ez a mozgalom a szabadság mozgalma lehet, ha meggyőzünk mindenkit arról, hogy a MÁSIK Magyarország a szabadság, a tisztesség, a demokrácia és a tiszta beszéd országa lesz. Ez több mint párttorzsalkodás, több mint Márky-Zay kérdés, több mint Gyurcsány fóbia, és igen TÖBB MINT ORBÁN LEVÁLTÁSA: egy új korszak egy új rendszer lehetősége!
Pitiáner parciális okokból, szűklátókörűségből nincs rendszerváltás.
Mi a a teendő? Vállalni végre közös dolgainkat, nyelvünket, mozgalmunkat, kritikánkat.