Márki-Zay Péter robotzsaru lett

Posted by

Márki- Zay Péter:
Budapesten vagyok még mindig a kórházban, elnézést, hogy a mai élő videó az csak ennyire sikerült. A kezemben egy csontot, pontosabban kettőt eltörtem tegnap, amikor a hivatalos program után a gyerekekkel sikerült elmennünk egy csúszdaparkba kikapcsolódni. Sajnos elcsúsztam, a bal kezemre estem. Műteni kellett, gazdagodtam egy beépített titánium lemezzel – Rákay Philip remek videót fog készíteni arról, hogy micsoda robotzsaru, terminátor lettem ezáltal. Hamarosan hazaengednek, folytatódik a kampány, remélem, hogy már ezen a héten – mondta Márki-Zay Péter videójában, később pedig köszönetet mondott a helyszínre érkező mentősöknek, a kórház teljes személyzetének, illetve azoknak az aktivistáknak, akik advent utolsó vasárnapján is gyűjtötték a támogató aláírásokat.
Nos, elnézést kérek, egy nagyon fontos információt kihagytam: a köszönetnyilvánítást. Mind a kórház dolgozóinak, mind a mentősöknek nagyon nagy hálával tartozom, köszönöm szépen mindazt, amit megtettek. Köszönöm annak a sok-sok embernek, aki a felgyógyulásom, jobbulásomért kedves gondolatokat küldött. Politikus társaim is nagyon sok üzenetet küldtek, baloldali, jobboldali emberek, de egyetlen fideszes sem – valószínűleg még. Én egyébként megszoktam tenni, hogy fideszes polgármestereket is köszöntök, ha az ő városukban járok, természetesen az egészségükért akár egy fohászt is elmondok; azt gondolom, hogy ez a magyar politikai kultúrának része kell, hogy legyen – remélem, hogy az is lesz. Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára is küldtek egy sms-t például, tehát itt az ellenzéken belüli egység tökéletes, azt remélem, hogy a hazát is egyesíteni fogjuk, és szeretetben, békességben fogunk együtt élni, legkésőbb április után, miután a tolvajokat leváltjuk. Még egyszer mindenkinek hálásan köszönöm

Deák Dániel fideszes troll: Friss: Márki Zay Péter állítolag stradolás közben eltörte a karját és kórházba kellett vinni. Vajon mi történhetett?

Somogyi Zoltán: Deák Dániel, tudod, van olyan, amikor egyetlen szót mondunk: “Javulást!” Vagy egy másik lehetőség: “A legjobbakat!”! És mindezt őszintén is gondoljuk. Attól vagyunk, lehetünk emberek. Én nagyon drukkoltam az élet-halál között tengődő fideszes országgyűlési képviselőnek, Bányai Gábornak. Mert van, amikor megszűnik a politika. Ilyen az ember egészsége, vagy a családjának biztonsága. Ilyen minden műtéti helyzet is. Majd egyszer talán te is megérted ezt. Egyszer, amikor más állásban leszel. Neked is drukkolok.