És a többi néma csönd

Posted by
Varga István
>Nincs tele a híradó
azzal hogy két rendőr, megerőszakolt egy cigány származású rendőrnőt. Elkabították, megerőszakolták és az egészet videóra vették,amit meg is mutatták kolégáiknak.Akik közül egy, egy kis idő múlva nem bírta a terhet és elmondta. A cigány rendőrnő még szűz volt. Tehát sokszorosan bűnhődniük kell. DE HOL MARAD A HŰHÓ,! Meg a Jujjjjj de undorító tett, meg hogy 1000 évet a tetteseknek, stb……. Nincs felhaborodás. ÉS ÉN PONTOSAN TUDOM HA KÉT CIGÁNY RENDŐR ERŐSZAKOLT VOLNA MEG EGY NEM CIGÁNY RENDŐRNŐT, AKI RÁADÁSUL SZŰZ IS VOLT ÉS A FÉRJÉNEK TARTOGATTA MAGÁT. .Pontosan tudom hogy égne az internet. Hogy a halálunkat akarnák.Hogy folyamatosan menne a büdös ciganyozás. HOGY A BETYÁR SEREG MEG A GÁRDA VONULNÁNAK….. .. De most síri csend van. Egy hang sincs róla.
Egy cigány rendőr őrmesternő azt állítja, hogy a kollégái erőszakkal vették el a szüzességét.
Alapjaiban rengetheti meg a rendőri társadalmat egy rendőrnő döbbenetes esete. A Készenléti Rendőrség egyik bevetési alosztályán dolgozó Zsiga Katalin őrmester azt állítja: két kollégája megerőszakolta őt – írja a Blikk.
– Mindig is rendőr szerettem volna lenni, de lehet, hogy lemondok erről az álmomról – kezdte kiábrándultan történetét Katalin. Az őrmester pár nappal ezelőtt tett feljelentést a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészségen. A kollégái tudomására hozták ugyanis azt, hogy az egyik határon töltött szolgálat alatt két társa elkábította, majd – kihasználva öntudatlan állapotát – megerőszakolta, elvéve így a szüzességét is.
– Az egészből csak arra emlékszem, hogy miután letelt a szolgálat, megvacsoráztunk, majd nekem kicsit fájt a fejem, úgyhogy elmentem aludni a panzióban, ahol elszállásoltak minket. Egyébként sem vagyok nagy társasági ember, nem járok bulizni, nem iszom alkoholt, amit a többiek is tudtak. Reggel még rosszabbul voltam, fájt a fejem, görcsölt a hasam. A határról visszafelé tartó úton el is ájultam. Arra tértem magamhoz, hogy egy parkolóban vagyunk, az ablak le van húzva, én meg vérzem – idézte fel Katalin az emlékeit. Elmondta, hogy bár nem érezte jól magát, a Kerepesi úti rendőrségi laktanyába megérkezve nem ment el az orvoshoz.
– Jött a következő szolgálat, majd az utána következő. Az egyik nap a laktanyaőrzés volt a feladatom, és a pihenőm közben felhívott az egyik volt kollégám. Közölte, hogy már nem bírja tovább, és tudnom kell, hogy egy videó kering rólam, amin az látszik, hogy két kollégám, egy törzsőrmester és egy főtörzsőrmester megerőszakol. Ezt nem akartam elhinni, de aztán a felvételt is elküldték nekem.
A nő azt állítja, amikor erről tudomást szerzett az egyik erőszaktevő, nemcsak beismerte a tettét, de azt is elmondta, hogy mindez azért történt, mert a nő nem adta oda magát. Katalin állítja: a kollégája megfenyegette őt arra az esetre, ha a történtekről beszélni mer. Ő azonban nem hagyta annyiban a dolgot, jelentést írt a parancsnokának, amiben nemcsak a megerőszakolásáról és a videóról, de a fenyegetésről is beszámolt.
– Azt mondták, hazudok, kitaláltam az egészet, aztán el akartak vitetni a pszichiátriára az éjszaka közepén, hogy bolondnak nyilvánítsanak. Üvöltve tiltakoztam, amit hallott az édesanyám a kihangosított telefonomon.
Ezután a rendőrnőt szabadságra küldték, majd közölték vele, hogy telefonon értesítik a fejleményekről.
– Ennek ellenére december 10-ére berendeltek szolgálatra, holott én megmondtam, nem tudok azokkal az emberekkel együtt dolgozni és félek is tőlük. Erre azt a választ kaptam, hogy ha nem veszem fel a szolgálatot, katonai bűncselekményt követek el – jegyezte meg feldúltan a nő, aki úgy érzi, a laktanyában mindenki rajta röhög.
– Szerettem a munkámat, de annyira kikészültem, hogy nem akarom felvenni többet az egyenruhát. Elkábítottak és megerőszakoltak a kollégáim, ezt le is videózták… ezek után mi tartana itt? – kérdezte Zsiga Katalin, aki az ügyészségen is feljelentést tett. Onnan azt a tájékoztatást kapta, hogy az ügyet áttették az elkövetés helye szerint illetékes szervhez, vagyis a Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészségre.
Az Országos Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre közölte: „minden támogatást megadnak a nyomozáshoz”. Hozzátették: „a Készenléti Rendőrség parancsnoka intézkedett az érintettek szolgálatának munkahelyi találkozását kizáró módon történő szervezésére.”
A bulvárlap megkeresésére a Központi Nyomozó Főügyészség közölte: az ügyben a Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség minősített szexuális erőszak bűntette miatt rendelt el nyomozást.

Címkép: A megerőszakolt rendőrnő – arcát nem mutatjuk