A bűnözők országa

Posted by

Szürke nyúl blog
>Drága nyulacskáim! Üdvözöllek Benneteket a bűnözők országában! Nem a levegőbe beszélek! Most már bizonyíték is van rá, hogy ilyen országban élünk!
Zacskós Völner Pál az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára bizonyítottan hivatali vesztegetés bűntettet valósított meg, de mivel lemondott hivataláról, jár neki 4 millió forint végkielégítés. Értitek? Én nem! Kíváncsi lennék rá, akkor is kaphatott volna, ha nem mond le, vagy nem fogadják el lemondását, hanem felfüggesztik, vagy kirúgják? Bele sem merek gondolni, hogy igen, bár bűnözők országában ez is lehetséges!
Elfogadhatatlan, hogy ilyen megtörténhet! Ne jöjjön senki azzal, hogy ilyen a törvény, jár neki a végkielégítés, mert ez nem lehet igaz, vagy ha mégis, akkor azt is elővenném, aki ilyen rendeletet hozott, engedélyezett!
Menjünk tovább, az legalább akkora bűn, hogy Áder Golyóstoll János elfogadta lemondását, mint az, hogy korrupt gazember! Lépjünk még egyet, előre, ez most úgyis divat. Magyarország előre megy. Megjegyzem, ez is bűn! Ezen az úton nem kéne! Nyilván felettese, az igazságügyminiszter indítványozta felmondása elfogadását.
Itt a baj drága nyulacskáim! Fejétől büdösödik a hal! Az igazságügyminiszter fejétől!
Senkinek nem jutott eszébe, hogy nem kéne elfogadni, ezáltal jogosulttá tenni a meg nem érdemelt végkielégítésre.
Ezek után várom, hogy mondjon le Varga Judit is! Ja, és azt is várom, hogy ne fogadják el lemondását, hanem rúgják ki, mert egy komoly jogállamban megengedhetetlen, hogy pont az igazságügyminisztériumban történhessem meg ilyen botrány!
Akit még a Polt is hivatali vesztegetés bűntette és más bűncselekménnyel gyanúsít, az csak bűnöző lehet! Mind ezek után lépjünk még egyet szigorúan előre! Itt van még a drága jó mentelmi jog. Ez a mi zacskós emberünk erről bezzeg nem mondott le, Poltnak kellett volna indítványozni a Bajusznál. Szépen nézünk ki! Erre már nem is mondok semmit!
Hát, aranyos drága nyulacskáim, itt tartunk.
Bűnözőké a jövő, és Magyarország ezen az úton megy előre!