Az agyak mosása

Posted by
Kovács Tamás
>Kik is az agymosottak? Akik a bulvársajtóra támaszkodnak, akiknek az agyát lefoglalják másod és harmadrangú problémákkal, olyanokkal amik érzelmileg megérintik őket. Akik a kormányukra úgy tekintenek, mint a nemzet megmentőire. Akiknek a kormány állandóan sulykolja, hogy valami rosszabb is jöhet, de nem jön, mert a kormány segít. Akiknek az agyát mindig a szebb jövővel mossák, hogy gyermekeinek, unokáinak jobb legyen, mert ez a réteg hiszékeny, mindent benyel és elfogad!
A hatalom beeteti és leszoktatja a gondolkodásról, naivvá válik, mindent elfogad! Érzelmileg manipulált embercsoport. Az embereket a legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben tartják a médián keresztül, lebutítják az oktatáson keresztül! Szerintem az az agymosott, aki logika helyett indulatból politizál.
Akik szitokszavakat használnak, vagy fogalmakat szitokszavakká tesznek. Lásd: migráns, migránssimogató, ballib, bolsi, libsi, pufajkás, hazaáruló, nyugger, komcsi, Brüsszel, zsidó, buzi, náci, Soros, stb. A hatalom kialakítja számukra a nyájszellemet, így könnyű irányítani és befolyásolni őket.
Mint láthatjuk tehát sok olyan megbélyegző jelző és szitokszó van, amelyet valószínűsíthetően csak azért találtak ki az idők során, hogy valaki szégyellje magát a saját véleménye miatt. Sok esteben tehát ezeknek a szitokszavaknak a kialakulását hatalmi érdek motiválja, és a szavak valódi jelentése sokszor nem fedi a valóságot. A legtöbb ilyen megbélyegző jelző használója szerint vélhetően a legjobb védekezés a támadás! De meddig még..???