Politikusokkal szemben egy tiszta amatőr

Posted by

Kovács Tamás
>Márki-Zay Péter nyerte az ellenzéki előválasztást, de már igazi magyar módra, az ellenzéki oldalon is mennek a kritikák, fanyalgások, a személyét illetően, ami ha így folytatódik biztos ellenzéki vereséghez fog vezetni. Márki-Zay Péter erős elhivatottságával, határozott kiállásaival és a Fidesz felett aratott szimbolikus győzelmeivel olyan egyéni imázst alakított ki, amellyel sokak szemében vált hiteles politikussá, Orbán Viktor esélyes kihívójává.
Az emberek többségének harminc év után elege van a megélhetési, ígérgető, kiégett, megöregedett korrupt politikusokból, ezért is vált egy bizonyos körben népszerűvé, mert időről-időre meglepi őszinte kijelentéseivel a saját szimpatizánsait is, akik azért is kedvelik, mert egy nagyon őszinte ember, nem egy profi politikust látnak benne, akik rendszeresen hazudnak, és a korrupt politikusokkal szemben ő adja a tiszta, amatőr szereplő képét.
Az ellenzéki oldalon is még sok embernek nem szimpatikus, de óriási harcos, aki hatalmas lépésekkel lépett előre – hatalmas ellenszélben – a magyar politikai színpadon, egyenességével, felkészültségével, munkabírásával, és hitelességével, amit mindenkinek el kell ismerni. Egy esetleges győzelme esetén nagyon sokat nyerhet az ellenzék vele és az egész magyar társadalom, mert egy újfajta, hiteles és szerethető politikai stílust hozhat el a kocsmai stílusban működő Parlamentben és ha ígéreteit is megvalósítja, akkor valóban elindulhat az ország egy jobblét irányába! Próbáljuk meg, egy elbaltázott harminckét év után egy új, tisztességes politikus jelölttel, mert valamikor mindenki az volt és igazán türelmesek voltunk, de most már betelt a pohár!