Miért nem kérnek az óvodások nemátalakító műtétet karácsonyra?

Posted by
Luca féle
>Orbán Viktor ma reggel azt nyilatkozta a Kossuth Rádióban, hogy az óvodások itthon csakis azért nem kérnek nemátalakító műtétet karácsonyra, mert azt Magyarországon törvény tiltja.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy Miniszterelnök Úr még a jó életbe nem volt 2 percnél többet óvodában, következtetem ki ezt például abból, hogy fogalma nincs a pedagógusok emberfeletti munkájáról. Mert ha lenne, nem alázná meg őket ilyen szégyenletesen alacsony „fizetéssel.”
Én viszont óvodapedagógus létemre néhányszor tartózkodtam már ebben a közegben, szóval engedje már meg Miniszterelnök Úr, hogy adjak Önnek egy gyorstalpalót, hogy is néz ez ki a való életben.
Az Ön elképzelése, és az elképesztően bosszantó, mélysötét szintekig lemenő propaganda kommunikációja alapján ugyebár reggel 7-től este 5-ig bőrtangás, félmeztelen, szivárványos zászlókat lóbáló tömegek szokták ostromolni valamennyi magyarországi óvoda ajtaját, melyet vasból, külön ezen alkalmakra megformált kolosszális méretű szájgolyókkal próbálnak betörni. Teszik mindezt csakis azért, hogy a Süni, Méhecske, Nyuszi és Mackó csoport mindegyik tagjának az óvoda 5 órás bezárásáig át tudják adni a nemváltoztató műtéteket vállaló, számukra bevált orvosuk névjegykártyáját.
Tudom Miniszterelnök Úr, hogy Ön minden egyes nap abban a szellemben hajtja álomra a fejét, hogy országszerte minden óvodát megmentett. Most már nem csak az óvodásokat kizsigerelő Brüsszeltől, a kisgyerekeket evő migránsoktól, hanem az agresszív, zabolázatlan LMBTQ aktivistáktól is. Julcsika ugyanis Ön szerint azért tér ma is haza vérbeli Julcsikaként, mert Ön Magyarország miniszterelnöke.
Ki kell ábrándítsam Miniszterelnök Úr, és remélem, nem zaklatom ezzel fel teljesen az amúgy nem kevés kivetnivalót hagyó lelki világát, de az óvodákban az egyetlen egy dolog, ami minden nap folyik, az 20-25 gyermek okossá, becsületessé, kedvessé és csupaszívvé nevelése azért, hogy ne az olyan elnyomó, gyűlölködő, egysíkú gondolkodású, szemrebbenés nélkül emberek millióit kisemmiző személyek számát tarkítsák felnőttként, melybe Ön és a sleppje is beletartozik.
Tudja, hogy mi miatt nem gondolkodnak el az óvodás gyermekek egyetlen egy percig sem a nemátalakító műtéten?
Mert tudják, hogy ők úgy jók, ahogyan vannak.
Mert a gyerekek nem ítélkeznek, nem kegyetlenek, nem szívtelenek, és nem kirekesztőek. A gyerekek szíve a helyén van, és egy másodpercig sem feltételezik azt sem másról sem saját magukról, hogy ők ne úgy lennének tökéletesek, ahogy vannak, legyenek bármilyenek. Mert nekik nem számít a nemi identitás, a bőrszín, vagy bármi más.
Szerintük mindenki tökéletes és egyenlő, és ezért a mosolyukra mindenki érdemes a világon.
Látogasson el egy ilyen intézménybe, töltsön el ott egy napot, és tanuljon ezektől az alig pár éves kicsi emberektől. Bőven lenne mit, Miniszterelnök Úr.