Ezeréves állam

Posted by
Kiss Sándor
>HÚÚÚÚ!! Mit mondott a magyar-orosz barátság ÉLHARCOSA és KITŰNTETETTJE, Szijjártó Péterke??? Reagálva arra, hogy miért nem hívták meg az amerikai DEMOKRÁCIA CSÚCSRA, és persze H. Clinton nyíltszíni kritikájára, hogy Orbán személyi hatalmat épített ki és korrupt, azt volt képes MAGÁBÓL KIIZZADNI, hogy nehogy már kioktassanak BENNÜNKET DEMOKRÁCIÁBÓL!!!
Mert egy EZERÉVES állam Magyarország, és mi azt tudjuk, de nagyon is!!
Na akkor ide figyelj Péterke!!! Talán még te is tudod, hiszen tanultál valamikor, valamit, hogy vannak nálunk régebbi államisággal rendelkező ÁLLAMOK is!! Csak néhány példa: Pl Egyiptom, Kína, Görögország stb!!! Idáig érted??? Na akkor bizonyára tudod, vagy felfoghatod, hogy ezek közül nem mindegyik DEMOKRATIKUS állam!!!
Különösen figyelmedbe ajánlom, a neked nagyon kedves KÍNÁT! Pl!! Talán nem terjedt ki a figyelmed, hogy Kínában, a Kínai Kommunista Párt egyeduralma, dúl és államát a nemzetközi szakirodalom PROLETÁRDIKTATÚRÁNAK szokta nevezi!! És ugye az ilyesmit nem szokták demokráciának tekinteni, pedig TÖBB EZERÉVES államisággal rendelkezik! Ja!!! Vagy nem szoktál ilyesféle “szakirodalmat” olvasni??? Akkor itt az ideje, hogy pótold, és akkor nem tudsz majd ekkora marhaságokat mondani!!!Címkép: Békési Joe rajza