Rendőrök védik Káslert

Posted by
Lendvai Ildikó
>Olvasom, hogy Kásler miniszter lakását a készenléti rendőrség őrzi, mert a járványkezeléssel kapcsolatban fenyegetéseket kapott. Együttérzek vele, és megengedhetetlennek tartom mások félelemben tartását.
De nemcsak általában ítélem el a fenyegetés módszerét, hanem ezúttal teljesen megalapozatlannak is tartom. Miért gondolja bárki, hogy Káslernek bármi köze volt a járványkezeléshez? Módja sem volt hibázni benne, hiszen egy percet sem foglalkozott vele. Más sürgető kötelességei voltak. El volt foglalva a magyar őstörténet új alapokra helyezésével, a tízparancsolat orvostudományi hasznosításával, a finnugristák nyelvtudományból való kiűzésével, a szabadkőművesek leleplezésével, óriási Attila-szobor tervezésével, Árpádházi királyaink csontjaival, emlékezetes prédikációkat nyújtó tanévnyitó beszédekkel, a Kulturkampf győzelemre vitelével, a Magyarságkutató Intézet megalapításával, amely rövid idő alatt múlhatatlan érdemeket szerzett az országot a nehéz időkben is megkacagtató, pozsonyi csatás rajzfilmmel.
Hogy is lett volna ideje és energiája ennyi halaszthatatlan teendő mellett a Coviddal törődni? Neki aztán biztosan semmi köze nincs ahhoz, ami történt vagy nem történt. Ott sem volt, a közelébe se járt. Tessék tehát békén hagyni!
Egy ország igazol neki alibit.