Nem tudom, ki mit gondol arról a kormányról…

Posted by
Andor Mihály
>Nem tudom, ki mit gondol arról a kormányról, amely sok milliárd forintért szerzett be PCR-tesztet, majd a helyett, hogy ingyen tesztelt volna, üzletelt a teszttel. https://ujnepszabadsag.com/2021/11/23/ebbe-a-vilag-legtobb-normalis-kormanya-belebukna/
Így – fizetőképes kereslet híján – hagyta, hogy 5 milliárd forintnyi tesztnek lejárjon a szavatossága, és még 200 millió forintot kelljen költeni a megsemmisítésére.
Nem tudom, ki mit gondol arról a miniszterelnökről, aki nem vonta felelősségre azt, aki milliárdos károkat okozott az országnak, és azt, aki nem szervezte meg a tesztek felhasználását.
Nem tudom, ki mit gondol, én a következőket gondolom. A teszteket nem azért vették, hogy megvédjék a magyarok életét, hanem azért, hogy valaki már a beszerzésnél keressen néhány milliárd forintot. Aztán adódott, hogy további milliárdokat lehet keresni a teszt felhasználásával, ezért nem ingyen adták, mint a „rothadó Nyugaton”. Végül, amire nem számítottak, tehát bónusz: még a maradék megsemmisítésén is lehet keresni.