Egyedülálló anyák és fiaik

Posted by

 

Ma már más a helyzet. Mint frissen értesülünk róla, Várkonyi Andrea minap megjelent könyvében azt mondja, hogy a gyermeküket egyedül nevelő mai magyar anyák „tutyimutyi alakot” nevelnek a fiaikból. A fentiekben inkább tutyimutyi oldalról közelítettük meg a kérdést, saját – nem vidám, de nem is szomorú! – példánkból kiindulva, most folytassuk az anyák véleményével.
Lapunkban legritkábban adunk helyet bulváros, bulvársajtóba illő eseteknek, témáknak, két kiváló szerző, Schilling Árpád és Jámbor András bejegyzéseit azonban – bár a Mészáros/Várkonyi-idill maga a csöpögő bulvár – erkölcsi mondanivalójuk okán nem lehetett nem megosztani az olvasóval: az erdélyivel és a valaholival.
A magyar anyák véleménye világosan kiderül a két bejegyzés alatt olvasható hozzászólásokból. Miként a NER-tesek részéről, a kommentariátus részéről se számítsanak túlzott politikai korrektségre, finomkodásra!

Edit Petres
Neki ilyen véleménye van az egyedülálló anyákról? Akkor én is hadd mondjam el, hogy mennyire lenézem a szüleit, amiért ilyen cédát neveltek ki a lányukból! Szégyellhetik magukat!

Ancsa Véh
Bicskanyitogató nőszemèly

Helga Helga
Neki a hajhosszabbítása többszöröse, mint a családi pótlék egy havi összege. Liba! ÉS Ő mire neveli a lányát??? Lölő bevágta már valami bentlakásos külföldi suliba? Reméljük az Apja nem engedi. Ez is inkább a saját háza táján sepregetne, olyasmiről beszél, amiről lövése sincs.

Katie Racz
Ontelt szemetlada ez a no, sikerult az ura intelligencia szintjere zuhannia.

Richárd Barina
Mintha kifejezetten dolgozna rajta, hogy közmegvetés tárgya legyen. Felénk régen az ilyen Puccos Mancira azt mondták, hogy ráférne néhány éjszakás műszak a 9-es zsepigép mellett, másnapos gépmesterrel.

Irén Klopferné Berecz
Pénzért ,hatalomért mindenre megvehető asszonyság!

Zsuzsanna Bozoki
Na, akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba! Ez már régen kikivankozik belőlem, Andika orvosként sem a legerősebb volt!

Szőke Noémi
A kozintezmenyben dolgozok intezik a tappenzt, a szocialisnsegelyt, a szemelyi igazolvanyt, a gepjarmuatirast, az ingatlantulajdon bejegyzeset, a gyedet a gyest, a rendorsegi ugyeket, kozintezmenyben oktatjak a diakokat, gyogyitjak a betegeket, ok tartatjak be a torvenyeket…. A kozintezmenyben dolgozok munkaja altal mukodik tarsadalom. Nelkuluk anarchiaban elne mindenki..Az ujgazdag milliardosek is. Bizony.

Katalin Farkasné Bódi
Felhaborito!

Istvánné Erzsi Süveges
Szegény gazdagok…

Ildikó Fazekas
Ebben a cikkben benne van minden, a tragédiánk ezek miatt a tolvajok miatt, a reményvesztetség, de benne van hatalmas erő is, hogy nem fogják büntetlenül megúszni a sok tragédiát amit nekünk okoztak.

Gabriella Kiss
Láttad volna a “szerelmedet” falusi gyerekként milyen nagy nevelést kapott! Arról ismerték a faluban, hogy takonnyal ette a zsíros kenyeret.

Hajnal Erika
Ez a nő a három diplomája ellenére is egy ostoba liba!

Marcsi Ele
Döbbenet ez a nő! Ezért tanult ennyit, hogy ilyen primitív legyen!

Gábor B. Bene
Amikor Poppy lemegy a konyhába osztani a szolgálóknak az észt a kemény munkáról Mabel csak annyit mond: oh, micsoda kis kurva! Szerencsére ez a 6 másodperc külön megvan az interneteken: https://youtu.be/sY8n8covKRo

Major Rita
Egyedülálló, két gyereket – köztük egy fiút – a béka segge alatt lévő tanári fizetésből nevelő anyaként kikérem magamnak ezt a megállapítást és ezt a stílust. Merthogy a könyvében még azt is le merte írni, hogy az egyedülálló anyák tutyimutyi alakot nevelnek a fiaikból. Abcúg Várkonyi. Ízléstelen, undorító és arcpirító ez a kioktatás egy olyan nőtől, aki ezzel szégyent hoz a női nemre. Remélem, a lányának több esze lesz, mint neki, bár jó eséllyel ugyanolyan ingyenélő és senkiházi lesz, mint ő.

Czeiler-Fóris Angelika
Ha az egyedülálló nők tutyumityi fiúkat nevelnek, akkor az egyedülálló NER-lo-vaginák meg penzehes szutykokat.

Emese Tóth Az egyedülàlló anyàk tutyimutyi férfiakat nevelnek szerinte? Azt tudja, hogy a Stromannak hivatalosan apja sincs? Ennyire ismeri a ‘szerelmét’? Nem tudom, ki nevelte azt a sötét taplót, de a legkisebb baj vele a tutyimutyisàga, dr.Andikàt a pszichológust nem zavarja, hogy a töttyedt pasija pl. élvezettel gyilkol állatokat? Undorìtó mindkét ember, egymàshoz valók.

Annamária Takács
Hihetetlen, undorító, sokkoló – és megbocsáthatatlan!!

Pintér Gyöngyi Tünde
Ha ez a hölgy gyakorló pszichológus lenne, nem írt volna ilyen bántó csacskaságot. (…) E néhány sor számomra azt jelzi, hogy V. A. valódi élettapasztalattal nem igazán rendelkezik. Huszonévesen láttam utoljára ennyire sarkosan a világot…

Enikö Hajnal
“Nórika èdes kicsikèm, ne legyèl unott arcù hivatalnok, ha nagy leszel, legyél inkàbb egy aranyásò N€R kurv@ mint anyuci”… Nem rég làttam az Andrássyn a kislányt talpig Louis Vuitton logókban… Gondolom màr Cartier karkötő is van meg Chanel boy táska arany lánccal, rose gold gyémántos Rolex, òriás Balenciaga feliratos kabát avagy a szokásos “Kelet Euròpai vagyok de pénzes “ starter pack. Vajon egy ilyen fiatal kislánynak leesik hogy mindez s a Dubai nyaralások (ahova rendszeresen jár anyuval & új apuval magán repülőgépen), egy megszívatott, szerencsétlen néptől igazságtalanul ellopott pénzből van? Tisztában lehet ezzel?

Beata Mukics
Nem minden (egyedülálló anyának), nőnek van gyomra kurvának állni, Andi. Csak hogy én is mondjak neked nagy bölcsességet.

Vanda Szabán
Akkor lehet egy közhellyel több? (Hogy a régi tévéműsor címét majdnem idézzem) Mindenki munkája fontos! Én kérem ki magamnak diplomásként az összes “nem tanult” ember nevében ezt a gusztustalan, ostoba, primitív, beszűkült gondolatmenetet! Hát még a tanultak nevében, akik így sem jutnak egyről a kettőre! A fent leírtakhoz pedig csak csatlakozni tudok. Ahhoz többet hozzátenni már nem is nagyon lehet. Ja, azért mégis tudnék. De ugye a bizonyos szint… Ami fölött nem süllyedünk ama bizonyos alá. A szóbanforgó hölgynek összejött. Gyomor az van!

Új Hét