Őrült folytatásos gagyihorror

Posted by
Tamás Róbert
>Valami készül, az egészen biztos. Olyan hadrendbe sorakozott a pártmédia, amire eddig nem volt példa, pedig ebben az országban már minden megtörtént, ami megtörténhetett. És az is megtörtént, ami meg sem történhetett volna. A mostani őrület nem magyarázható egyszerűen azzal, hogy közeledik a választás, és be vannak fosva az elvtársak. Ez persze változatlanul igaz, de az az érzésem, ennél is sokkal többről lehet szó.
Az Index kénytelen volt egyértelműen beállni a helyére, ez önmagában is meglepő. Azonban eléggé nyilvánvalóan látszik, hogy iszonyatos kínlódás megy. Amit összehordtak Cseh Katalin esküvőjéről, a lopott fotók és a kétségtelen, ám annál ordenárébb hazugságok és az, ahogy ezt az összes pártlap átvette annak ellenére, hogy tökéletesen védhetetlen, szabad szemmel is jól látható mocskolódás a cél, az még ebben az országban is egészen példátlan. Nem csak azért, mert Cseh Katalin nem annyira nagy név a magyar belpolitikában, hogy a lejáratása akár csak egy centivel is előbbre vinné a kormánypárt kátyúba szorult szekerét. Ezért nehezen érthető, mi ez a támadás, miért éppen ő és miért egy olyan ügy, amiről egy félhülye is elsőre látja, hogy halomba hordott hazugság.

Ezzel párhuzamosan, és hasonló intenzitással megy az Index által megkezdett akció Karácsony Gergely ellen. Erre sincs logikus magyarázat, hiszen most nem lesz önkormányzati választás, Karácsony kiszállt az ellenzéki előválasztásból, az ő lejáratása évek óta folyamatosan tart, eddig semmit nem hozott a Fidesz konyhájára. Mint valami őrült folytatásos gagyihorror, egyik szennylap kapkodja fel és tupírozza tovább a másik hazugságait, napok óta, napjában többször…

A teljes cikk itt olvasható: