Mészáros elsimicskásodása

Posted by

A 444.hu jegyzetírója szerint Mészáros Lőrinc kezd úgy viselkedni, mint annak idején Simicska Lajos.
Az ország egyik legnagyobb munkaadója nem írja elő a munkavállalók kötelező oltását, pedig megtehetné, és a kormány arra biztat mindenkit, hogy oltassa be magát.
Az államnak meg kellett vennie Mészáros Lőrinctől a Mátrai Erőművet, mert attól féltek, hogy bezárja, és utcára teszi az ott dolgozókat.
A kormánytól, aminek a legfontosabb föladata a magyar munkahelyek megvédése, a koronavírus-válság alatt 17 milliárdos támogatást kapott Mészárosék szállodalánca, mégis elbocsátottak 800 embert.
A magyar kormány több milliárd forinttal támogatja Mészáros Lőrinc eszéki futballakadémiáját, ehhez képest szinte csak külföldi gyerekeket nevelnek. De a Puskás Akadémiában is többnyire légiósok szorítják ki a magyar labdazsonglőröket.
Az iszlamizálódó Nyugat-Európában nyaral még akkor is, amikor a miniszterelnök itthoni vakációzásra buzdít, ezzel is kisegítve a hazai turizmust.
A borásza a hazai borászat bordeaux-i konkurensévé vált.
Az egyik cége leronthatja Göd ivóvizének minőségét, a másik pedig Délegyházán bányával rombolta volna a környezetet.
Gyanúsan nemzetközi ételek voltak az esküvőjén (ahol a még nevében sem magyar Rod Stewart léphetett fel), ráadásul nincs hír arról, hogy ott lett volna Miniszterelnök Úr.
Tevetenyésztésbe kezdett. Ezt, azt hiszem, nem is kell magyarázni… Nyílt: hadüzenet!