A Kutyapártot azért kell utálni, mert nem gazember

Posted by
Szele Tamás
>Látom, divat lett a Magyar Kétfarkú Kutyapártot hibáztatni a… miért is?
Nem fogom elmagyarázni az evidenciát, hogy egy demokráciában VISSZAÉLNI a szavazási rendszerrel akkor is bűn, ha ellenzékből tennék, csak azt mondom: egy demokrata arra szavaz, akire akar és kész. Meg ha nem akar szavazni, nem szavaz, vagy érvénytelen voksot ad le. Ez mind belefér a demokráciába, az nem fér bele, hogy ha egy párt nem tagadja meg párt mivoltát, és indul a választásokon, tehát NEM ÉL A “VISSZAUTASÍTHATATLAN” AJÁNLATTAL, akkor az áruló lenne.
Nem áruló, csak nem akar gazember lenni. Elvei vannak.
Én sem állok szóba a Jobbik egyetlen tagjával sem.
És van másik párt, másik oldalról, aminek nem írom le a nevét, csak a legnagyobb szükségben és csakis idézetben.
Tehát az világos, hogy az MKKP most a pártfanatikusok szemében azért gazember, mert úgy döntött, nem lesz gazember, nehezített pályán, nappal szemben, hegynek felfelé próbálja lefutni azt a távot, amit a többiek fotelből tesznek, online.
És még mi a baj velük?
Nos, eddig minden ellenzéki szempontból vesztes választáson – 2014, 2018 – már előző ősszel megvolt az a társadalmi csoport, akit majd hibáztatni lehet a vereségért. Megvolt és meg is van. Ez most az MKKP. Az ellenzék ugyanis sokat tanult a kormánypárttól, annyit mindenképpen, hogy sosem ők szartak a saját gatyájukba.
Mindig az Ármány szarik oda.
Akkor most tessék már eldönteni, hogy az MKKP egy jelentéktelen “viccpárt”, akit le sem érdemes sajnálni, mert akkor nem értem a nagy felháborodást, vagy esetleg az MKKP egy jelentékeny párt, de akkor mi az Isten csodájának tetszettek őket NEM meghívni az összefogásba?
Bűnbakképzés folyik, nagy erők igénybevételével, melyeknek többsége őszintén hisz abban, hogy igaza van.
Már várom, hogy trockista vagy buharinista elhajlással vádolják ezt a pártot, és lehatárolódjanak a kátyúzástól.
III. Richárd úgy döntött, hogy gazember lesz – utálták is érte. Meghalt a bosworthi csatában.
Az MKKP úgy döntött, nem lesz gazember, nem paktál le elfogadhatatlan és különben pár százalékos szélsőséges pártokkal. Igen, azok csak játsszák a jó gyereket. Ne legyen náluk a stukker, komámasszony.
Ezek szerint az MKKP-t azért kell utálni, mert nem gazember.
Elesik a lipótmezei csatában.
Magyarországgal együtt.